USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yalı Çapkını 18.bölüm fragmanında büyük kriz patlak verdi! Kavgaya tutuştular

Yalı Çapkını 18.bölüm fragmanında, Seyran ile Ferit arasında ipler kopma noktasına gelir ve uzlaşmaya varamayınca her ikisi de birbirine resti çeker.

Yalı Çapkını 18.bölüm fragmanında büyük kriz patlak verdi! Kavgaya tutuştular
19-01-2023 14:21
Google News

Yalı ÖZETİ| Çapkını’nda büyük krizin eşiğine gelen ve olup bitenlerden sonra ortak noktada buluşamayan Seyran ve Ferit çifti arasında kara bulutlar dolaşmaya başlar. Yalı Çapkını 18.bölüm fragmanında deliye dönen Ferit, ‘Anlaşmanızı bozmaya geldim, o sözleşme yok hükmünde!’ diyerek Efe’nin yakasına yapışır.

Ateş Kuşları 2.bölüm fragmanında içleri sızım sızım sızlatan sahne! Gözyaşları sel olduAteş Kuşları 2.bölüm fragmanında içleri sızım sızım sızlatan sahne! Gözyaşları sel oldu

Geri adım atmaya hiç niyeti olmayan Seyran, Ferit’in çıkardığı türlü engeller karşısında dimdik bir duruş sergiler. Yalı Çapkını’nda kendi ayaklarının üstünde durmak isteyen Seyran, Ferit’in sert tutumundan son derece rahatsızlık duyar ve inadından asla vazgeçmez.

TRT1 Teşkilat 62.bölüm fragmanı: ‘’Senin işin bitti!’’ Kritik operasyon için düğmeye basıldıTRT1 Teşkilat 62.bölüm fragmanı: ‘’Senin işin bitti!’’ Kritik operasyon için düğmeye basıldı

Seyran'ın sözleşmeyi imzaladığını öğrenince kontrol dışı davranışlarda bulunmaya başlayan Ferit, Seyran'a zehir zemberek sözler sarf etmeye başlar. Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanında ‘Öyle bir yaparım ki Ferit!’ deyip kararlılığını ve cesaretini gösteren Seyran’ın Efe ile beraber yemeğe gitmesi bardağı taşıran son damla olur.