USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Will Smith, I Am Legend 2’den Bilgiler Paylaştı - Webtekno

Şimdiden uyaralım; eğer ilk I Am Legend filmini izlemediyseniz bu içerikte bol bol spoiler göreceğinizi bilmeniz gerek.

Will Smith, I Am Legend 2’den Bilgiler Paylaştı - Webtekno
03-12-2023 14:02
Google News

Son ÖZETİ| zamanlarda, Oscar Ödülleri’ndeki davranışıyla hatırlanan ünlü oyuncu Will Smith, bu olayın ardından pek de göze çarpacak bir şeyle gündeme gelmemişti. Söz konusu davranışın ateşi söndüğünde ise hayranlar, gündeme geri dönerek, oyuncunun akıllara kazınan I am Legend filminin devamının nerede olduğunu merak etmeye başladı.

Will Smith ise katıldığı Red Sea Film Festivali 2023 etkinliğinde, hayranlarından gelen soruları yanıtlarken buna da değindi. Bu sayede I Am Legend 2 filminin vaziyetine yönelik birkaç tane güncelleme alma şansımız oldu.

İlk film 2007’de yapılmıştı. Eğer izlemediyseniz SPOILER uyarısını verelim.

Filmde, dünyaya yeni bir virüs yayılmışken New York’ta yaşamını sürdüren Robert Neville karakterini canlandıran Will Smith’e, henüz rolü belli olmasa da Michael B. Jordan eşlik edecek. İlk filmde bildiğimiz üzere Robert Neville, filmin sonunda kendisini feda ederek bizimle vedalaşmıştı.

Fakat devam filminde Will Smith, bu sonun değil de kesilmiş ve olan alternatif bir sonun temel alındığını söyledi. Yani ilk filmde Robert ölmemiş olacak ve ikinci film bunun üzerine kendi hikâyesini kuracak.