USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

WhatsApp'ın uzun zamandır konuşulan özelliği sonunda geldi

Haber 7 - Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta önemli bir güncelleme yapıldı. Reactions 2.0 adı verilen güncelleme ile artık kullanıcılar istediği herhangi bir emoji ile mesajlara tepki verilebiliyor.

WhatsApp'ın uzun zamandır konuşulan özelliği sonunda geldi
12-07-2022 15:18
Google News

WhatsApp'ın ÖZETİ| Twitter hesabından yapılan duyuruya göre Reactions 2.0', tüm kullanıcılara sunulmaya artık hazır. Yeni güncellemeyle kullanıcılar özel veya grup sohbetinde bir mesaja tepki vermek istediklerinde herhangi bir emojiyi kullanabilecek. 

Since you asked…

... all emoji Reactions are here! We’re feeling about it.

Starting to roll out now to Android and iOS pic.twitter.com/Opk7x0n0VP

WhatsApp (@WhatsApp) July 11, 2022

Reactions'ın ilk versiyonunda kullanıcılar yalnızca altı farklı emojiyle mesajlara tepki verebiliyordu. Reactions 2.0 ile tüm WhatsApp kullanıcıları istediklerini emojiyi seçebiliyor.

Yeni WhatsApp sürümü telefonlara uygulanmaya başladı. Güncellemenin tüm telefon modellerine gelmesi birkaç haftayı bulabileceği belirtiliyor. Bu yeni size ulaşıp ulaşmadığını aşağıdaki adımları takip ederek öğrenebilirsiniz:

Grup ya da özel fark etmeksizin her mesaja uzun basın.Ardından emojilerden birini seçebilir veya başka bir emoji seçmek için “+” simgesine dokunarak yüzlerce emojiden birini seçebilirsiniz.