USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Twitter'a Sesli ve Görüntülü Arama Geliyor! - Webtekno

Twitter çalışanı Andrea Conway, platforma sesli ve görüntülü arama özelliğinin geleceğini duyurdu. Ne zaman geleceği belli olmayan aramalar, mesajlar kısmından yapılabilecek.

Twitter'a Sesli ve Görüntülü Arama Geliyor! - Webtekno
07-07-2023 23:28
Google News

Son ÖZETİ| günlerde getirdiği kısıtlamalarla gündemde olan Twitter’ın yepyeni bir özellik üzerinde çalıştığı açıklandı. İlerleyen zamanlardaki bir güncellemeyle gelecek özelliği, Twitter’da tasarımcı olarak çalışan Andrea Conway duyurdu.

Yeni özellik, Twitter’dan arama yapmaya olanak tanıyacak. Kullanıcılar,yakında hem görüntülü hem de sesli olarak platformdan arama gerçekleştirebilecekler.

Twitter’daki aramalar böyle gözükecek

Conway, resmi hesabı üzerinden attığı bir tweet’te özelliğin ekran görüntüsünü paylaştı; ancak herhangi bir detay vermekten kaçındı. Yine de görüntü, arayüz ve özelliğin nasıl çalışacağı gibi konularda bilgi sağladı.

Paylaşımdan aramaların uygulamanın mesajlar bölümünden kullanılacağını görebiliyoruz. Ekran görüntüsü, şu anki DM bölümünde önemli değişiklikleri de gösteriyor. Örneğin “Sesli arama” ve “Görüntülü arama” seçeneklerinin yer alacağı arama simgesi, sağ üstte bilgi kısmının yanına eklenmiş. Ayrıca sol alta bir “artı” simgesinin de ekleneceğini görüyoruz. Gelen bilgilere göre buradan galeriye ulaşma, GIF ekleme gibi işlevler halledilebilecek.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Collatz Tahmini Neden Çözülemiyor?
Collatz Tahmini Neden Çözülemiyor?

Collatz Tahmini ya da bilinen diğer adıyla 3x+1 problemi, matematikte basit görünümlü ancak çözülmemiş bir bulmaca. Peki bu bulmaca neden birçok uğraşa rağmen çözülemiyor?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu