USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Google Pixel 9 Serisi Kanlı Canlı Görüntülendi

Google'ın ekim ayında tanıtması muhtemel Pixel 9 serisi telefonları, kanlı canlı ortaya çıktı. Telefonların tasarımları ifşa olmuş durumda...

Google Pixel 9 Serisi Kanlı Canlı Görüntülendi
14-05-2024 09:13
Google News

ABD ÖZETİ| merkezli teknoloji devi Google ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Şirketin sonbaharda duyurmasını beklediğimiz Pixel 9 serisi, şimdiden kanlı canlı ortaya çıktı. Hatta sızıntı sahipleri, bu akıllı telefonu iPhone 15 Pro Max ile yan yana bile getirdiler

Google, ekim ayında bir etkinlik düzenleyecek ve bu etkinlik kapsamında da Pixel 9, 9 Pro ve 9 Pro XL modellerini duyuracak. İşte bugün, bu telefonların tasarımlarını detaylı görme imkânı yakalamış bulunuyoruz. Hem de tüm modeller, aynı kare altında.

Google Pixel 9 serisi işte böyle görünecek

Google Pixel 9

Paylaşılan görüntüler, Google Pixel 9 ile Pixel 9 Pro'nun boyutlarının hemen hemen aynı olacağını gözler önüne seriyor. Ayrıca bu üç akıllı telefon, arkada pek de alışık olmadığımız bir kamera çıkıntısına sahip olacak. Yukarıdaki görüntü, Google Pixel 9'da 2, Pixel 9 Pro ve Pixel 9 XL modelinde ise 3 kamera sensörü bulunacağını gözler önüne seriyor. 

Google Pixel 9 XL

Başka bir görüntüde, Google Pixel 9 XL ile iPhone 15 Pro Max'in yan yana koyulmuş hâllerini görüyoruz. Google'ın yeni amiral gemisi, Apple'ın amiral gemisi telefonundan biraz daha büyük olacak gibi görünüyor. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Türkiye'nin İkinci Astronotu, Bugün Uzaya Gidiyor
Türkiye'nin İkinci Astronotu, Bugün Uzaya Gidiyor

Türkiye'nin ikinci astronotu olan Tuva Cihangir Atasever, bugün uzay yolculuğuna çıkacak. Yolculuk, toplamda 1 saat 10 dakika kadar sürecek. Peki Atasever, bu sürede ne yapacak?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu