USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Türkiye Kupası'nda Antalyaspor farklı turladı

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Antalyaspor sahasında Kepez Belediyespor'u 6-1 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı.

Türkiye Kupası'nda Antalyaspor farklı turladı
05-12-2023 19:33
Google News
Ziraat ÖZETİ| Türkiye Kupası 4. turunda Antalyaspor sahasında Kepez Belediyespor'u 6-1 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı.Abone ol

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Süper Lig ekibi Antalyaspor sahasında 3. Lig ekibi Kepez Belediyespor'u konuk etti. Antalya Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 6-1 kazandı. 

Antalyaspor'a galibiyeti getiren golleri 11. dakikada Holtmann, 43. dakikada va  de Streek, 64. dakikada Larsson, 72 ve 82. dakikalarda Assombalonga ile 86. dakikada Bahadır Öztürk attı. Kepez Belediyespor'un tek golünü 45+2. dakikada Ozan Can Dursun kaydetti. 

Kepez Belediyespor'da 28. dakikada sarı kart gören Serkan Özen, 63. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 

Bu sonucun ardından Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda adını bir üst tura yazdırırken Kepez Belediyespor turnuvaya veda etti.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Spor Yaparken Zamanın Yavaşladığı Doğrulandı
Spor Yaparken Zamanın Yavaşladığı Doğrulandı

Yeni bir çalışma, spor yaparken zaman algımızın gerçekten de yavaşladığını ortaya koydu. Üstelik rekabet ortamında bile zamanın yavaş geçtiğini hissettiğimiz görüldü.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu