USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Şampiyonluk maçında skandal! Teknik direktöre saldırdı

Tüm Spor - Alman ekibi St. Pauli'nin sahasında Osnabrück'u 3-1 mağlup ederek 13 yıl sonra Bundesliga'ya yükselmeyi garantilediği maçta büyük bir skandal yaşadı.

Şampiyonluk maçında skandal! Teknik direktöre saldırdı
12-05-2024 23:48
Google News

Almanya ÖZETİ| Bundesliga 2'de lider St. Pauli, ligin 33. haftasında sahasında Osnabrück'u 3-1 mağlup etti.

Ev sahibi takıma galibiyeti getiren golleri Afolayan (2) ve Hartel kaydetti. Konuk ekibin tek sayısını ise penaltıdan Kehl attı.

13 YIL SONRA BUNDESLİGA SEVİNCİ

Bu galibiyetle puanını 66'ya yükselten St. Pauli, bitime 1 hafta kala 3 sıradaki Fortuna Düsseldorf ile arasında puan farkını 6'ya çıkardı. Böylelikle sezonu ilk 2'de bitirmeye garantileyen kırmızı-beyazlı takım, 13 yıl aradan sonra Bundesliga'ya yükselmeyi başardı.



OYUNDAN ALINDI, HOCASININ ÜZERİNE YÜRÜDÜ

St. Pauli'de Bundesliga kutlanırken, beklenmedik bir olay yaşandı. Ev sahibi takımda forma giyen Eric Smith, 72. dakikada yerini David Nemeth'e bıraktı. Buna çok sinirlenen Smith, kendisini oyundan alan teknik direktörü Fabian Hurzeler'e tepki gösterdi ve şiddetle hocasının üstüne yürüdü. Nemeth, Hurzeler ile fiziki tartışma yaşayacakken araya teknik ekipten yetkililer son anda girdi. 

Görüntü Tivibuspor'dan alındı

TARAFTARLAR SAHAYA DALDI

Taraftarlar, bu olayın şaşkınlığını yaşarken, bir yandan da Bundesliga'ya yükselmenin sevincini coşkuyla kutladı. Pauli taraftarları, 13 sene sonra gelen başarının tadını hakemin bitiş düdüğünün ardından sahaya fırlayarak yeşil sahada çıkardı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Köpeklere Özel Hava Yoluyla Tanışın: BARK Air
Köpeklere Özel Hava Yoluyla Tanışın: BARK Air

BARK isimli ABD'li bir firma, köpeklere özel hava yolu hizmeti sunmaya başladı. BARK Air ismini alan ve çok pahalı olan bu hizmet, köpekleri ve sahiplerini özel jetlere istedikleri yere götürüyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu