USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Seda Akgül'den Kısmetse Olur 'itirafı': İçeride milyonlarımı bırakıp kaçtım

Kısmetse Olur programının eski sunucusu Seda Akgül'ün sunuculuk dönemine ilişkin yaptığı açıklamalarıyla sosyal medyada gündem oldu.

Seda Akgül'den Kısmetse Olur 'itirafı':  İçeride milyonlarımı bırakıp kaçtım
31-01-2023 10:32
Google News

Geçen ÖZETİ| senelerde sunuculuğunu Seda Akgül'ün üstlendiği Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur yeni formatıyla, YouTube platformunda.

Öykü Sertel'in sunduğu programının eski sunucusu Seda Akgül ise kendi döneminde yaşananları anlattığı paylaşımlar sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medya üzerinden "Neden yine siz sunmuyorsunuz?" ve "Geri dönecek misiniz?" sorularına yanıt veren Akgül, "O programda sahte olmayan ve vicdanlı tek unsur bendim. Perde arkasını bana asla anlatmazlardı. Yapımcılar beni sevmez çünkü inandığımı savunurdum. İnsanların duyguları ile oynamak çok büyük günah. Ben de yaşıyorum" dedi.

Akgül açıklamasının devamında şunları söyledi:

"Beni almazlar, çünkü ben genç kardeşlerime kıyamadım. İçeride milyonlarımı bırakıp kaçtım. Adnan’a, Didem’e, Eser’e, Melis’e, Mehtap’a vs vs vs Onur’a, Aycan’a sorun! Ben işsiz, parasız kalmayı göze aldım… Herkese sorun!"


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Yeni MINI Countryman tanıtıldı! Fiyatı görünce şaşıracaksınız
Yeni MINI Countryman tanıtıldı! Fiyatı görünce şaşıracaksınız

Borusan Otomotiv, MINI Ailesi'nin en büyük üyesi olan Yeni Countryman’i tanıttı. İşte Yeni MINI Countryman özellikleri...

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu