USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Her Bütçeye Uygun 15 Bluetooth Kulaklık Tavsiyesi

Bluetooth kulaklıklar, hayatımızın vazgeçilmez bir parçası hâline geldi. Yüzlerce markanın rekabet ettiği bu alanda, fiyatı ve özellikleriyle bütçenize uygun olabilecek Bluetooth kulaklık önerilerini sizler için hazırladık.

Her Bütçeye Uygun 15 Bluetooth Kulaklık Tavsiyesi
17-05-2024 17:53
Google News

Kablosuz ÖZETİ| kullanım rahatlığı sunan bluetooth kulaklıklar, karışan kablolarla uğraşmadan kutusundan çıkarıp doğrudan kulağınıza takabileceğiniz pratik ürünler diyebiliriz. İster müzik dinleyelim ister uzun süren toplantılara katılalım, bluetooth kulaklıklar her an yanımızda. Durum böyle olunca doğru bluetooth kulaklığı tercih etmek de bir hayli önemli hâle geliyor.

Peki hangi marka bluetooth kulaklıkları tercih etmeliyiz? Bluetooth kulaklık seçmekte zorlananlar için farklı fiyatlarda ve performanslarda birbirinden farklı ürünleri incelemek için sizi içeriğimize alalım.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Webtekno sorumlu değildir.
Bu içerik marka iş birliği içeriyor.Bluetooth kulaklık önerileri:Apple AirPods Pro (2. Nesil)Anker Soundcore R50i TWSBeats Fit ProXiaomi FlipBuds ProSamsung Galaxy Buds 2 ProBose Quietcomfort Earbuds IIHuawei FreeBuds ProJbl Tune Flex Nc Kulakiçi Tws KulaklıkSoundpeats Air3Marshall Minor IIIQCY T13 EncJabra Elite 10Sennheiser Momentum True Wireless 3Lenovo LP1 LivePods TWSHonor Choice Earbuds X5Apple tasarımı H2 çip deneyimi: Apple AirPods Pro (2. Nesil)

AirPods Pro

Aktif Gürültü Engelleme (ANC): VarMikrofon: VarSuya Dayanıklılık: EvetŞarj ve Kullanım Süresi: Kulaklıklar tek şarjla yaklaşık 6 saat, şarj kutusuyla toplamda 30 saate kadar kullanım süresi sunar.Pil Ömrü: 6 saat (kulaklıklar), 30 saat (şarj kutusuyla birlikte)

Apple AirPods Pro 2. Nesil Kulaklığın artıları ve eksileri:

ArtılarEksiler
Yüksek ses kalitesiYüksek fiyat
 
Aktif Gürültü Engelleme (ANC)    Android cihazlarla sınırlı uyumluluk
 
Suya ve tere dayanıklı    Şarj kutusu boyutu büyük olabilir
 
Uzun pil ömrü    Kablolu şarj seçeneği yok
 
Hızlı şarj özelliği     

Apple AirPods Pro (2. Nesil), yüksek performansıyla dikkat çeken kulak içi kulaklık. Aktif Gürültü Engelleme (ANC) ve suya dayanıklılık gibi özelliklerle donatılmış olan bu kulaklık, özellikle yoğun ortamlarda müzik dinlemeyi veya telefon görüşmeleri yapmayı seven kullanıcılar için ideal olabilir. Ürün aynı zamanda Bluetooth 5.3 teknolojisi ile hızlı ve stabil bağlantı sağlar.

"Kulaklık efsane,hem kulağa takınca rahtsız etmiyor hem kulaktan düşmüyor hem de ses kalitesi mükemmel. Gürültü önleme çok iyi, uzamsal ses olayı muhteşem. Almayı düşünen hiç düşünmeden alabilir."

Ürünü Hepsiburada'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ürünü Amazon'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Fiyat performans ürünü: Anker Soundcore R50i TWS

Anker Soundcore R50i TWS

Aktif Gürültü Engelleme (ANC): YokMikrofon: Var (Yapay zekâ destekli çift mikrofon)Suya Dayanıklılık: IPX5Toza Dayanıklılık: YokŞarj ve Kullanım Süresi: Tek şarjla 10 saatPil Ömrü: Şarj kutusu ile toplam 30 saat kullanım süresi

Anker Soundcore R50i TWS'nin artıları ve eksileri:

ArtılarEksiler

Uygun fiyat  

Aktif gürültü engelleme (ANC) yok
IPX5 suya dayanıklılıkToza dayanıklılık yok
Uzun pil ömrü (10 saat kullanım, 30 saat şarj kutusu ile)Çift telefon desteği yok
Hafif ve ergonomik tasarımŞarj kutusu suya dayanıklı değil
Yapay zekâ destekli çift mikrofon ile net görüşmeler     
10mm sürücüler ile güçlü bas sesleri      

Anker Soundcore R50i TWS, uygun fiyatı ve sunduğu özelliklerle dikkat çeken bir kulaklık. IPX5 suya dayanıklılık özelliği sayesinde spor yaparken veya dış mekanlarda rahatlıkla kullanılabilir. Ürün, 10mm sürücüler, güçlü bas sesleri ve zengin ses kalitesi sunuyor. Yapay zekâ destekli çift mikrofon, telefon görüşmelerinde sesinizi net bir şekilde iletir. Uzun pil ömrü ile tek şarjda 10 saat kullanım süresi sunar ve şarj kutusu ile bu süre 30 saate kadar çıkabilir.

“Ürünü kullanmaya başladım özellikle malzeme ve ses kalitesi çok iyi. Kulağa iyi oturuyor ve kolay düşmüyor. Çift kulaklık takıldığında ortam sesi neredeyse gelmiyor. ANC olsa tadından yenmezdi. Uygulama ile kontrol ise mükemmel.”

Ürünü Hepsiburada'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Aktif gürültü önleme özelliğiyle: Beats Fit Pro

Beats Fit Pro

Aktif Gürültü Engelleme (ANC): VarMikrofon: VarSuya Dayanıklılık: IPX4Toza Dayanıklılık: YokŞarj ve Kullanım Süresi: Tek şarjla 6 saat kullanımPil Ömrü: Şarj kutusu ile toplam 24 saat kullanım süresi

Beats Fit Pro'nun artıları ve eksileri: 

ArtılarEksiler
Aktif gürültü engelleme (ANC)

Yüksek fiyat

Suya ve tere dayanıklı (IPX4)

Çift telefon desteği yok.

Güçlü ses performansıKablosuz şarj desteği yok.
Apple H1 çipi ile hızlı ve stabil bağlantı 
Uzun pil ömrü 

Dinamik başlıklar ile kişisel uyum  

 

Yüksek ses kalitesi ve gelişmiş özellikleri ile bilinen Beats Fit Pro, aktif gürültü engelleme (ANC) özelliği sayesinde dış sesleri etkin bir şekilde izole eder ve müzik veya konuşmalarınıza odaklanmanızı sağlar. IPX4 suya ve tere dayanıklılık özelliği ile spor yaparken veya dış mekanlarda rahatlıkla kullanılabilir.

Apple H1 çipi sayesinde hızlı ve stabil kablosuz bağlantı sunar. Ergonomik tasarımı ve dinamik başlıkları ile kulağınıza güvenli ve rahat bir şekilde oturur. 

“Spor yaparken kullandım, gerçekten güzel bir kulaklık. Airpods pro ile bu arasında kalmıştım ve bunu aldım. Airpods pro almamakla bir şey kaybetmemişim. Gürültü engelleme özelliği güzel, 3 saat spor yaptım ve hiç kulağımdan düşmedi.”

Ürünü Hepsiburada'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ürünü Amazon'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

10 metreye kadar kesintisiz kullanım: Xiaomi FlipBuds Pro

 Xiaomi FlipBuds Pro

Aktif Gürültü Engelleme (ANC): VarMikrofon: VarSuya Dayanıklılık: YokToza Dayanıklılık: YokŞarj ve Kullanım Süresi: Tek şarjla 4 saat kullanımPil Ömrü: Şarj kutusu ile toplam 10 saat kullanım süresi

Xiaomi FlipBuds Pro'nun artıları ve eksileri:

ArtılarEksiler
Aktif gürültü engelleme (ANC)

Yüksek fiyat

Uzun pil ömrü 
Hızlı şarj özelliği 
Güçlü ses kalitesi 
10 metreye kadar kullanım mesafesi 

Xiaomi FlipBuds Pro'nun aktif gürültü engelleme (ANC) özelliği, dış sesleri etkin bir şekilde izole etmenizi sağlıyor. Bununla birlikte 10 metreye kadar kesintisiz kullanım mesafesi ve hızlı şarj özelliği ile günlük kullanımda büyük kolaylık sağlar.

“Ürünü çok beğendim. Xiaomi telefon kullanıyorsunuz bu ürünü almanızı şiddetle tavsiye ediyorum çünkü aynı ekosistem de çalışıyor. Ürünün kutusu kendisi her şeyi ile premium hissettiriyor. Hızlı şarj oluyor (temassız şarj özelliği mevcut) Şarj kablosu gördüğüm en uzun şarj kablosunu sahip kulaklık olabilir (şarj kablosu type-c) Kutu İçinden 2 adet yedek slikon çıkmaktadır. (Kulak yapınıza göre kullanabilirsiniz.)”

Ürünü Hepsiburada'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

360 derece ses deneyimi: Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Aktif Gürültü Engelleme (ANC): VarMikrofon: VarSuya Dayanıklılık: IPX7Toza Dayanıklılık: YokŞarj ve Kullanım Süresi: Tek şarjla 5 saat kullanımPil Ömrü: Şarj kutusu ile toplam 18 saat kullanım süresi

Samsung Galaxy Buds 2 Pro'nun artıları ve eksileri:

ArtılarEksiler
360 derece ses deneyimi

Toza dayanıklılık yok.

Suya ve tere karşı direnç (IPX7) 

Akıllı dokunmatik kontroller ve sesli asistan desteği         

 

Samsung Galaxy Buds 2 Pro, 360 derece ses deneyimi sunarak sizlere etkileyici bir ses deneyimi yaşatır. IPX7 suya ve tere karşı direnç özelliği de başka bir artısı.Ürün, uzun pil ömrü ve hızlı şarj özellikleriyle donatılmış. Akıllı dokunmatik kontroller ve sesli asistan desteği ile kullanıcı dostu bir deneyim sunar.

“Samsung başka bir boyutta yaşıyor gerçekten. Aynı segmentteki binlerce liralık cihazlara taş çıkarır. Kulaklığı ben kısaca özetleyeyim size; böyle bir ses kalitesini sadece canlı konserden alırsınız. Bora moru rengi efsane bir renk olmuş. Siz konuştuğunuz an müziği ve aktif gürültü engellemeyi kapatan, ömür boyu kullanabileceğim bir kulaklık bu. Teşekkürler.”

Ürünü Hepsiburada'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ürünü Amazon'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Özel bir deneyim sunmayı amaçlıyor: Bose Quietcomfort Earbuds II

Bose Quietcomfort Earbuds II

Aktif Gürültü Engelleme (ANC): VarMikrofon: Var (Sol ve sağ kulaklıkta)Suya Dayanıklılık: IPX4Toza Dayanıklılık: YokŞarj ve Kullanım Süresi: Tek şarjla 6 saat kullanımPil Ömrü: Şarj kutusu ile toplam 18 saat kullanım süresi

Bose Quietcomfort Earbuds II'nin artıları ve eksileri:

ArtılarEksiler
Yüksek ses kalitesi ve 360 derece ses deneyimi

Yüksek fiyat

Dahili bellek, son 7 eşleştirilmiş cihazı kaydeder.

 

Bluetooth 5.3 Desteği

 

Birlikte verilen Usb Type-C kablosu ve şarj çantası

 

Gürültü önleyici kablosuz kulak içi kulaklık Bose QuietComfort Earbuds II, kristal netliğinde ses kalitesi sunuyor. Dokunmatik kontroller ve suya dayanıklılık gibi özellikler de bu kulaklığın cazibesini artırıyor.

Ürünü Hepsiburada'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ürünü Amazon'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kulağınız için uygun ucu tespit edin: Huawei FreeBuds Pro

Huawei FreeBuds Pro

Aktif Gürültü Engelleme (ANC): VarMikrofon: Var (Çift mikrofon)Suya Dayanıklılık: YokToza Dayanıklılık: YokŞarj ve Kullanım Süresi: Tek şarjla 4,5 saat kullanımPil Ömrü: Şarj kutusu ile toplam 20 saat kullanım süresi

Huawei FreeBuds Pro'nun artıları ve eksileri:

ArtılarEksiler
Uzun pil ömrüDokunmatik kontroller bazen hassas olabilir.
Çift anten ile güçlü bağlantıŞarj kutusu biraz büyük.
 Uyumlu cihazlar sınırlı olabilir.

Huawei FreeBuds Pro, 11 mm dinamik sürücülerle güçlü ve net ses sunar. Aktif gürültü engelleme (ANC) teknolojisi, çevresel sesleri %99 oranında azaltır ve üç farklı mod sunar: Ultra Mod, Genel Mod ve Konfor Modu. Kulaklık, çift anten yapısı sayesinde daha güçlü ve kararlı bir bağlantı sağlar. Ayrıca, 4.5 saat ANC açıkken, 7 saate kadar ANC kapalıyken pil ömrü sunar ve toplamda şarj kutusuyla birlikte 30 saate kadar kullanım süresi sağlar.

“Gürültü engelleme modu dış sesi büyük ölçüde azaltıyor. Farkındalık modunu çok beğendim. Kutudan çıkarması başta çok zor geliyor ama 2-3 kere çıkarttığınız zaman pratik şekilde çıkartabiliyorsunuz. Kulağınız için uygun ucu test edip kullanmanızı tavsiye ederim.”

Ürünü Hepsiburada'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

32 saate kadar pil ömrü: Jbl Tune Flex Nc Kulakiçi Tws Kulaklık

Jbl Tune Flex Nc Kulakiçi Tws Kulaklık

Aktif Gürültü Engelleme (ANC): EvetMikrofon: EvetSuya Dayanıklılık: IPX4 suya dayanıklılık sertifikasına sahipŞarj ve Kullanım Süresi: Tek şarjla 8 saate kadar kullanım süresi sunar, şarj kutusuyla birlikte toplamda 32 saate kadar kullanım süresi sağlar.Pil Ömrü: ANC açıkken 6 saate kadar, ANC kapalıyken 8 saate kadar pil ömrü sunar.

Jbl Tune Flex Nc Kulakiçi Tws Kulaklığın artıları ve eksileri: 

Artılar Eksiler

Slikonlu ve slikonsuz kullanım imkânı

Suya dayanıklılık yok.
Ses kalitesi çok güçlü

Toza dayanıklılık yok.

Aktif gürültü engelleme (ANC)

 Bazı kullanıcılar için bas performansı yetersiz olabilir.

JBL Tune Flex NC, yüksek kaliteli ses deneyimi sunan ve aynı zamanda gürültüyü engelleyen bir model. Ayrıca True Wireless Stereo (TWS) özelliği sayesinde kablosuz olarak iki kulaklık arasında bağlantı kurabilirsiniz.

“Kulaklığı hem silikonlu hem de silikonsuz kullanılabildiği için tercih ettim. Silikonsuz kullanım daha konforlu ancak gürültü engelleme ve ses kalitesi istediğimde silikonlu olarak kullanıyorum. Her iki türlü de kullanılabilir olması başlıca tercih sebebim oldu.”

Ürünü Hepsiburada'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ürünü Amazon'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kompakt tasarım: Soundpeats Air3

Soundpeats Air3

Aktif Gürültü Engelleme (ANC): YokMikrofon: VarSuya Dayanıklılık: EvetŞarj ve Kullanım Süresi: Kulaklıklar tek şarjla yaklaşık 5 saatPil Ömrü: 5 saat (kulaklıklar), 17.5 saat (şarj kutusuyla birlikte)

Soundpeats Air3'ün artıları ve eksileri: 

ArtılarEksiler
Uygun fiyat     Aktif Gürültü Engelleme (ANC) yok
Yüksek ses kalitesi  Şarj süresi kısa olabilir
CVC 8.0 gürültü azaltma     
Suya ve tere dayanıklı 
Hafif ve taşınabilir  

Soundpeats Air3, uygun fiyatlı ve yüksek performanslı bir kablosuz kulaklık. Qualcomm QCC3040 çipseti ve Aptx-Adaptive desteği ile yüksek kaliteli ses deneyimi sunar. CVC 8.0 gürültü azaltma teknolojisi sayesinde net telefon görüşmeleri yapabilirsiniz. Bluetooth 5.2 teknolojisi ile hızlı ve stabil bağlantı sağlar.

"Ses yüksekliği çok fazla. Mikrofon performansı çok iyi. Tasarımı küçük ve hafif. Çok beğendim."

Ürünü Hepsiburada'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ürünü Amazon'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Otomatik duraklatma ve oynatma özelliğine sahip: Marshall Minor III

 

Marshall Minor III

 

Aktif Gürültü Engelleme (ANC): YokMikrofon: VarSuya Dayanıklılık: IPX4Toza Dayanıklılık: YokŞarj ve Kullanım Süresi: Tek şarjla 5 saat kullanımPil Ömrü: Şarj kutusu ile toplam 25 saat kullanım süresi

Marshall Minor III'ün artıları ve eksileri: 

ArtılarEksiler
Uzun pil ömrü (25 saat toplam)Aktif gürültü engelleme (ANC) yok.
Bluetooth 5.2 ile güçlü bağlantıÇift telefon desteği yok.

Hızlı şarj özelliği (15 dk şarj ile 1 saat kullanım)    

 

Marshall Minor III BT TWS, bluetooth 5.2 teknolojisi ile güçlü ve stabil bir bağlantı sağlar. 12 mm'lik özel ayarlanmış sürücüler, yüksek ve net ses sunar. Ürünün otomatik duraklatma ve oynatma özelliği bulunuyor. Şarj kutusu, hem kablosuz olarak hem de USB-C kablosu ile kolayca şarj edilebilir.

“Bence güzel bir ürün dokunduğunuzda kaliteli olduğunu anlıyorsunuz. Müzik dinlerken ses bana yeterli ve tatmin edici geldi. Mikrofon için ise görüştüğüm kişiler sesimin net, anlaşılır ve ortam sesinin neredeyse gelmediğini söylediler.”

Ürünü Hepsiburada'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ürünü Amazon'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ortalama bir kulaklık arayanlara: QCY T13 Enc

QCY T13 Enc

Aktif Gürültü Engelleme (ANC): YokMikrofon: Var (4 mikrofonlu)Suya Dayanıklılık: YokToza Dayanıklılık: YokŞarj ve Kullanım Süresi: Tek şarjla 8 saat kullanımPil Ömrü: Şarj kutusu ile toplam 30 saat kullanım süresi

QCY T13 Enc'in artıları ve eksileri:

ArtılarEksiler
Uygun fiyatAktif gürültü engelleme (ANC) yok.
4 mikrofon ile net çağrı kalitesi 

Bluetooth 5.1 ile güçlü bağlantı      

 

QCY T13 ENC 4 Mikrofon Bluetooth 5.1 Kablosuz Kulaklık, uygun fiyatı ve sunduğu özellikleri yüzünden tercih edilen bir ürün. 4 mikrofonlu yapısı sayesinde net çağrı kalitesi sunuyor.

Bluetooth 5.1 teknolojisi ile güçlü ve stabil bağlantı sağlıyor. Hızlı şarj özelliği sayesinde ise kısa sürede şarj edilebiliyor ve uzun pil ömrü ile günlük kullanımda büyük rahatlık sağlıyor.

"Kulaklık almadan önce aradığım temel özellikler, üzerindeki dokunmatik kontrollerin işlevleriydi. Bu kulaklıkta istediğim her şeyi yapabiliyor, dokunmatik özelliklerini uygulama üzerinden kendim atayabiliyorum. +Ses arttırma/ses kısma +Şarkı durdurma +Bir önceki şarkıya geçme / bir sonraki şarkıya geçme +Game mode +Siri Piyasadaki birçok kulaklıkta bu özelliklerin çoğu yok. Her seferinde telefonu çıkartıp kontrolü oradan yapmaktansa kulaklık üzerinden yapmak tabii ki daha kolay ve bu yüzden tercihim T13 oldu.”

Ürünü Hepsiburada'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Özelleştirilebilir ekolayzer ile müzik seviyesini bastan orta aralıklara ve tizlere kadar beş bantta ayarlayabilirsiniz: Jabra Elite 10

Jabra Elite 10

Aktif Gürültü Engelleme (ANC): VarMikrofon: VarSuya Dayanıklılık: YokToza Dayanıklılık: YokŞarj ve Kullanım Süresi: Tek şarjla 8 saat kullanımPil Ömrü: Şarj kutusu ile toplam 30 saat kullanım süresi

Jabra Elite 10'un artıları ve eksileri:

ArtılarEksiler
Dolby Atmos çevresel ses desteği 

Yüksek fiyat

Multipoint Bluetooth bağlantı 

Kablosuz şarj desteği

 

Jabra Elite 10'un tasarımı oldukça ergonomik ve kulak içine rahatça oturuyor. Bu yüzden cihaz, uzun süreli kullanımda bile ağrıya sebep olmuyor. Ayrıca, kulaklık IP55 derecesinde su ve toza dayanıklı. Kulaklıkta bulunan dokunmatik kontroller, müziği durdurma, ileri/geri sarıp arama ve cevaplama gibi işlevleri kolayca gerçekleştirmenize olanak tanıyor.

“Basslar ve tizlerde üstüne rakip tanımam, doyurucu ve etkileyici ses kalitesi ve Dolby Atmos ile inanılmaz işler çıkarmışlar. Tek rakibi Airpodslar diyebilirim. Çağrı kalitesinde ise üstüne tanımam dersem yanlış olmaz. Bu segmentteki Premium olup aynı zamanda hakkını veren nadir kablosuz kulaklıklardan.”

Ürünü Hepsiburada'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ürünü Amazon'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kristal netliğinde konuşma kalitesi: Sennheiser Momentum True Wireless 3

Sennheiser Momentum True Wireless 3

 

Aktif Gürültü Engelleme (ANC): EvetMikrofon: Evet, her kulaklıkta üç mikrofon bulunuyor.Suya dayanıklılık: Evet, IPX4 sertifikası ile su sıçramalarına dayanıklı.Toza dayanıklılık: Evet, IPX4 sertifikası ile toza karşı dayanıklı.Şarj ve kullanım süresi: Tek şarjla 7 saatPil ömrü: Taşıma kutusuyla birlikte toplam 28 saat.

Sennheiser Momentum True Wireless 3'ün artıları ve eksileri:

ArtılarEksiler
Olağanüstü ses kalitesi

Taşıma kutusu büyük olabilir.

Transparan Duyma moduBazı kullanıcılar için kulaklık boyutları büyük olabilir.

Qi kablosuz şarj desteği

Bağlantı sorunları

Adaptif Gürültü Engelleme (ANC)

Yüksek fiyat

Sennheiser Momentum True Wireless 3'ün Transparan Duyma modu ile çevrenizden haberdar olabilirsiniz. Ürün, IPX4 sertifikası sayesinde suya ve toza karşı dayanıklıdır. Tek şarjla 7 saat, taşıma kutusuyla toplamda 28 saat kullanım süresi sunar. Qi kablosuz şarj desteği de mevcuttur.

“Bu ürün gerçekten şu ana kadar bu fiyat bandında kullandığım en kaliteli ürün. İster ses ister mikrofon ister kontrol olsun her şeyi 4 4’lük. Fazlasını arayanlar fiyat skalasını arttırmak zorundadır bence.”

Ürünü Hepsiburada'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ürünü Amazon'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Android ve iOS işletim sistemli ile uyumlu: Lenovo LP1 LivePods TWS

Lenovo LP1 LivePods TWS

Aktif Gürültü Engelleme (ANC): Hayır, sadece pasif gürültü engelleme mevcut.Mikrofon: EvetSuya dayanıklılık: EvetToza dayanıklılık: HayırŞarj ve kullanım süresi: Tek şarjla 3.5 saatPil ömrü: Şarj kutusuyla birlikte toplam 12 saat

Lenovo LP1 LivePods'un artıları ve eksileri: 

ArtılarEksiler
Uygun fiyat

Ortalama pil ömrü az

Bluetooth 5.0 desteği

Pasif gürültü engelleme

 

Şarj kutusu ile toplam kullanım süresi sınırlı

 Aktif Gürültü Engelleme (ANC) yok.

Lenovo LP1 LivePods, uygun fiyatıyla dikkat çeken ve Bluetooth 5.0 desteği sunan bir kulaklık. Pasif gürültü engelleme mekanizması ile dış ortam seslerini azaltır. Tek şarjla 3.5 saat, şarj kutusu ile toplamda 12 saat kullanım süresi sağlar.

“Ürün fiyatına göre gayet başarılı ve şık. Ses kalitesi iyi baslar biraz fazla ama eko ayarlarıyla isteğe göre ayarlanabilir ve kulağa iyi oturuyor. Bu fiyata tavsiye ederim.”

Ürünü Hepsiburada'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ürünü Amazon'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Düşük oyun gecikmesiyle oyunlarda iyi performans: Honor Choice Earbuds X5

Honor Choice Earbuds X5

Aktif Gürültü Engelleme (ANC): EvetMikrofon: EvetSuya dayanıklılık: Evet, IPX4 sertifikası ile suya ve tere dayanıklı.Şarj ve kullanım süresi: Tek şarjla 6 saatPil ömrü: Şarj kutusuyla birlikte toplam 27 saat

Honor Choice Earbuds X5'in artıları ve eksileri:

ArtılarEksiler
Aktif Gürültü Engelleme (ANC)Şarj kutusu ile pil ömrü ortalama
Düşük oyun gecikmesi

ANC açıkken pil ömrü daha kısa olabilir.

Dengeli ve net ses kalitesi

 

Honor Choice Earbuds X5, yüksek kaliteli ses deneyimi sunar. Gelişmiş ses sürücüleri sayesinde net ve dengeli bir ses elde edilir, böylece müzik, film veya telefon görüşmeleri sırasında daha etkileyici bir deneyim yaşanırsınız.

“Ses kalitesi iyi, şık, hafif duruyor, ağrı yapmıyor, uzun süre kullanımda nem olabiliyor. Şarj harika dayanıyor, aktif gürültü engellemesi de var, dokunmatiğini hiç çözemedim şarkı değiştiremiyorum.  Beğendim, bunu laptop için almıştım, filmler için harika.”

Ürünü Hepsiburada'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir: 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Astronotlar Uzayda Neden Gazlı İçecek İçemiyorlar?
Astronotlar Uzayda Neden Gazlı İçecek İçemiyorlar?

Soda, kola ve bira gibi gazlı içecekler, pek çoğumuzun severek tükettiği içeceklerden olsa da uzayda bunları içmek yasak. Peki neden astronotlar, bu zevklerden mahrum kalıyor?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu