USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Sanki küfür ittifakı… Kendilerinden olmayana linç, küfür, kaset, hakaret!

6'lı koalisyon masasının kendilerinden olmayan bütün siyasi karakterlere linç uygulama geleneği Sinan Oğan üzerinden devam ettiriliyor.

Sanki küfür ittifakı… Kendilerinden olmayana linç, küfür, kaset, hakaret!
23-05-2023 16:03
Google News

HABER7

Miting ÖZETİ| meydanlarında seçmeni kalp işaretleriyle selamlayan 6’lı masa paydaşları, kendisinden olmayanlara karşı kin, nefret, küfür ve hakaret saçıyor. İyi Parti lideri Meral Akşener 6’lı masadan kalktığında “Sifonu çekin gitsin” şeklinde ağır hakaretler eden, eski CHP’li Muharrem İnce cumhurbaşkanlığına aday olunca ‘oyları bölme’ argümanıyla hem küfür hem de montajlı kasetlerle saldıran, daha önce sık sık birlikte boy gösterdikleri HÜDAPAR’a Cumhur İttifakı’nı destekleme kararının ardından terör yaftası vurmaya kalkan, AK Parti’ye oy verdiler diye depremzedelere korkunç sözler sarf eden CHP öncülüğündeki koro, şimdi de ikinci tur seçiminde tarafını Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yana açıklayan Sinan Oğan’a saldırmaya başladı.

Kendilerinden olmayanlara karşı linç uygulayan CHP yandaşlarının demokrasi havarliğinin de sahte olduğunu gösteren örnekler, 6’lı koalisyon masasının iktidar olması durumunda nasıl bir Türkiye oluşturacağının da ipucunu veriyor.

AKŞENER’E BEL ALTI HAKARETLER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı İbrahim Uslu, Akşener’i adeta tehdit ederek, “Eğer İyi Parti masadan kalkarsa siyasal maliyeti olur” dedi.

CHP üyesi olduğu günlerde eski Bakan Yaşar Okuyan, elinde Akşener'le ilgili dosya olduğunu ve bu konuyla ilgili Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü söyledi.