USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Okan Buruk açıkladı! Zaha neden yok?

Tüm Spor - Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşacak. Sarı kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk maç öncesinde Zaha'nın kadroda olmama nedenini açıkladı.

Okan Buruk açıkladı! Zaha neden yok?
26-04-2024 21:12
Google News

Trendyol Süper ÖZETİ| Lig'de 34. haftanın açılış maçında lider Galatasaray, Adana Demirspor'a konuk oluyor. Yeni Adana Stadyumu'nda 20.00'de başlayacak maç öncesinde Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu.

"Adana'ya hem lider hem moralli geldik. Oyun gücümüz önemli bunu devam ettirmek istiyoruz. Amacımız kazanıp puan farkını daha yukarı çekmek. Hep söylüyorum, önemli olan kendi işimizi en doğru şekilde yapmak. Zaha'nın Çarşamba günü yapılan idmanda ağrıları oldu, Perşembe günü antrenmana çıkamadı. Bugün bizimle beraber değil, ağrıları olduğu için onu bıraktık."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
SCMaglev'ın Ardındaki Dâhiyane Mühendislik
SCMaglev'ın Ardındaki Dâhiyane Mühendislik

Tüm dünyanın konuştuğu SCMaglev, Orta Japonya Demiryolu Şirketi (JR Central) ve Demiryolu Teknik Araştırma Enstitüsü tarafından geliştiren bir trendir. Bugüne dek, ondan daha hızlı bir tren yapılamamıştır. Hızının yanında ardındaki dâhiyane mühendislik de oldukça dikkat ç

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu