USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Rocky Balboa Film Serisi Hakkında Bilgiler - Webtekno

Dövüş filmleri denilince aklımıza gelen ilk yapımlardan olan Rocky serisi, sinema dünyasına ve kalplerimize Sylvester Stallone tarafından canlandırılan efsane boksör Rocky Balboa karakterini kazandırdı. Artık bir kült haline gelmiş serinin çekim süreci ise düşündüğünüzden ?

Rocky Balboa Film Serisi Hakkında Bilgiler - Webtekno
11-11-2023 16:28
Google News

İlk ÖZETİ| filmi Rocky ile 1976 yılında seyirci karşısına çıkan Rocky Balboa efsanesi; 1979, 1982, 1985, 1990 ve 2006 yılındaki beş filmiyle birlikte toplamda 6 filmlik kült bir dövüş filmi serisine dönüştü. 2015, 2018 ve 2023 yıllarında vizyona giren filmleriyle Rocky serisinin devamı niteliğinde olan Creed serisi de beğenildi ama kabul edelim, Rocky Balboa efsanesinin yeri hepimizde ayrıdır. 

O dönem kimsenin tanımadığı bir isim olan Sylvester Stallone tarafından canlandırılan boksör Rocky Balboa karakteri her filmde biraz daha değişti, gelişti ve kalplerimizdeki yerini daha da sağlamlaştırdı. Stallone’nin aktör olma hayalleri için köpeğini satması gibi artık herkesin bildiği bilgileri kenara bırakın ve gelin Rocky Balboa film serisinin çekimleri sırasında yaşanan daha önce hiç duymadığınız olayları görün.

Rocky Balboa film serisi hakkında bilgiler:

Yapımcılar ilk filmin çekimleri için evlerini ipotek ettirdiler.Rocky filmi sinema dünyasına bomba gibi düştü.Rocky’nin gerçek adı bilinse böyle bir efsane olmazdı.Rocky her sabah bir maraton koşuyordu.Rocky filmi yüzünden az kalsın Hulk Hogan’ın kariyeri son buluyordu.Mr. T’nin annesi, gala sırasında oğlunu azarlayıp salonu terk etti.Ivan Drago karakteri gerçek olaylardan ilham alınarak yaratıldı.Sylvester Stallone az kalsın ölüyordu.

Yapımcılar ilk filmin çekimleri için evlerini ipotek ettirdiler: