USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Nickelodeon Üzerinde Yayınlanmış Popüler Çizgi Filmler

Bir dönemin en popüler çocuk kanallarından biri olan Nickelodeon’da yayımlanan efsanevi çizgi filmleri bir araya getirdik. Konularını kısaca ele aldığımız serileri hatırlayınca çocukluğunuza gideceksiniz!

Nickelodeon Üzerinde Yayınlanmış Popüler Çizgi Filmler
09-03-2024 09:13
Google News

Yaşınız ÖZETİ| kaç olursa olsun, Nickelodeon’da yayımlanmış herhangi bir çizgi filme daha önce mutlaka denk gelmişsinizdir. En basitinden, her yerde maskot olan Sünger Bob Kare Şort’u kim bilmez ki! Yalnızca Sünger Bob da değil, platformda yer alan birçok çizgi film, hafızamızda yer ediyor.

Biz de içeriğimizde Nickelodeon’da yayımlanmış, birbirinden eğlenceli 12 çizgi film ve animasyon filmini derledik. İçeriği okuduktan sonra içlerinden birini izlemeye koşabilirsiniz! Hazırsanız Nickelodeon’da yayımlanmış popüler çizgi filmlere ve animasyonlara bir göz atalım!

Nickelodeon üzerinde yayımlanmış popüler çizgi film ve animasyonlar:

Sünger Bob Kare ŞortKâşif DoraJimmy NötronRugratsHey Arnold!Kunduz KardeşlerAvatar: Son Hava BükücüCatDogRocko’nun Modern YaşamıRen ve StimpyGerçek CanavarlarThornberry AilesiEn uzun soluklu çizgi filmlerden biriydi: Sünger Bob Kare Şort (SpongeBob SquarePants)