USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Beats Solo 4 ve Beats Solo Buds Geliyor: Özellikleri

Apple'ın Beats markası altında 2 yeni kablosuz kulaklık tanıtacağı ortaya çıktı. İddialara göre bu kulaklıklarla 30 Nisan'da tanışacağız. Peki Apple'ın yeni kulaklıkları neler sunacak?

Beats Solo 4 ve Beats Solo Buds Geliyor: Özellikleri
28-04-2024 20:23
Google News

ABD ÖZETİ| merkezli teknoloji devi Apple ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Şirketin, 30 Nisan Salı günü yepyeni kulaklıklar tanıtacağı iddia edildi. Ayrıca bu kulaklıkların teknik özellikleri ve tanıtım videoları da sızdırıldı.

Edinilen bilgilere göre Apple, 30 Nisan'da Beats Solo Buds ile Beats Solo 4 isimli yeni kulaklıklarını tanıtacak. Beats Solo Buds, kulak içi kulaklık, Solo 4 ise kafa üstü kulaklık olarak karşımıza çıkacak. 

Karşınızda Beats Solo 4

Beats Solo 4 kulaklık

Android Headlines'ın yayımladığı özel habere göre Beats Solo 4, önceki modele kıyasla daha gelişmiş özelliklere sahip olacak. Bu kablosuz kulaküstü kulaklıkta uzamsal ses ve dinamik kafa takibi gibi özellikler bulunacak. Ayrıca bu kulaklıklar, 50 saate varan batarya ömrü sunacak. Kullanıcılar, bluetooth 3,5 mm jack girişi veya USB Type-C ile kablosuz kulaklıklarını diğer cihazlara bağlayabilecek. USB Type-C bağlantısı, kayıpsız ses desteği sunacak.

Beats Solo 4 için hazırlanan tanıtım videosu: