USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Loki'nin 2. Sezon Finali, Aslında Bize Ne Anlattı? - Webtekno

Loki dizisinin 2. sezonu sona erdi. Oldukça keyifli bir seyirlik sunan Loki, değişim ve arkadaşlık kavramları üzerine de düşündürüyor.

Loki'nin 2. Sezon Finali, Aslında Bize Ne Anlattı? - Webtekno
15-11-2023 22:28
Google News

Marvel ÖZETİ| Sinematik Evreni'nin en ilginç kötülerinden biri olan Loki, sinema perdesinde görüldüğünden bu yana kendine has bir hayran kitlesi de elde etmiş durumda. Asgard'ın prensi, gözünü Asgard tahtına dikmiş şımarık fesatlık tanrısı, bu diziyle birlikte büyük bir gelişim de gösterdi. 

YAZININ BURADAN SONRASI LOKİ DİZİSİ İLE İLGİLİ SPOILER İÇERİR. HENÜZ DİZİYİ YA DA FİNALİNİ İZLEMEDİYSENİZ SÜRPRİZBOZANLARLA KARŞILAŞABİLİRSİNİZ!

Loki, Marvel evrenindeki hikâyesine ilk karede bir taht isteyen bir kötü olarak başladı ve sonunda da karakterinin de yaşadığı dönüşümle birlikte şairane bir finale imza attı. Gelin bu finale beraber bakalım.

Karşınızda hikâyelerin tanrısı Loki

loki

Çizgi romanlarda Loki, Agent of Asgard hikâyesinde tüm Loki varyantlarının, diğer kahramanların hikâyelerini daha da parlatmak için her zaman kaybetmek zorunda olduklarını görmüştük.

Bu anlayış, dizide de sıklıkla görüldü; hatta Loki'ye sürekli olarak kaybedeceği söylendi. Tıpkı çizgi roman serisindeki gibi dizide de Loki, en sonunda hikâyelerin tanrısı haline geldi; ki kendisi aslında MCU'da gördüğümüz en güçlü karakterlerden biri. 

En sonunda kendisinin hikâyeler tanrısı olduğunun farkına varan Loki, "daha görkemli bir amaç" için yaptığı fedakârlık sonucunda tahtına kavuştu. Yalnız ve hüzünlü bir taht olsa da bu, en sonunda Loki hep olmak istediğinden bile yukarıda bir noktaya erişmeyi başardı. 

İrade, kadere boyun eğdirebilir mi?