USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

"Liquid Death (Sıvı Ölüm)" İçeceğinin İçinde Ne Var?

“Sıvı Ölüm” olarak Türkçeye çevirebileceğimiz “Liquid Death”, isim olarak kulağa korkutucu gelse de aslında dünyanın en masum içeceklerinden biri ve arkasında inanılmaz bir pazarlama tekniği yatıyor!

18-03-2024 08:57
Google News

Fark ÖZETİ| etmeseniz bile sürekli içtiğimiz bir içeceği barındıran Liquid Death, başka markaların pazarlama teknikleriyle dalga geçmek amacıyla ortaya çıktı ve hedefini gerçekten de başardı.

Hazırsanız bu metal, punk-rock temalı içecek kutularının içinde ters köşe yapacak ne olduğuna ve tam olarak ne amaçla üretildiklerine bir bakalım.

Markanın çok hızlı büyümesi herkesi şaşırtıyor.

su

2017’de kurulan marka, o kadar popülerleşti ki küresel satışlarda 263 milyon dolara sahip olmasının yanı sıra ABD ve İngiltere’de 113.000 perakende satış noktasına ulaşması hedefleniyor. Markanın TikTok ve Instagram’da ise milyonlarca takipçisi var ve ilgi çekici videoları epey izleniyor.

Videoyu görüntüleyemiyorsanız buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

“Ee, demek ki başarılı içecekler üreten bir marka. Neden bu kadar şaşırdınız ki?” diyorsanız size, bu "serseri" kutulara sahip Liquid Death’in içinde ne olduğunu söyleyelim: Saf su!

Diğer markalarla alay ediyorlar!