USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Kitaptan Uyarlanmış En Etkileyici 30 Film Önerisi - Webtekno

Yoğun ilgi gören kitaplar, sadece okuyucuya değil seyirciye de hitap etsin diye çoğu zaman sinemaya uyarlanır. Hayalimizde canlandırdığımız hikâyeleri beyaz perdede görmek bizi son derece mutlu eder. Biz de severek okumuş olabileceğiniz ya da okuyacağınız kitaplardan uyarlanan bir

Kitaptan Uyarlanmış En Etkileyici 30 Film Önerisi - Webtekno
05-01-2024 19:48
Google News

Kitapların ÖZETİ| sinemaya uyarlanmasının belki de en güzel yanı -eğer kitabı okuduysak- kafamızda canlandırdığımız karakterleri beyaz perdede kanlı canlı görmektir. Diğer taraftan edebî bir eser eğer kaliteli şekilde beyaz perdeye uyarlanırsa sonuçlar her zaman tatmin edici oluyor, doya doya "kitap gibi filmler" izleyebiliyoruz.

Bazı kitaplar, sahip oldukları hikâyeler sayesinde sadece bir kitap olmaktan çıkıp görsel bir şölene, yani filme dönüşebiliyorlar. Biz de sizler için hem okurken hem de izlerken zevk alabileceğiniz kitaplardan uyarlanmış en başarılı filmlerden bir derleme oluşturduk. Harry Potter ve The Lord of The Rings gibi izlemeyenin veya bilmeyenin olmadığı alışılagelmiş serileri elbette listeye eklemedik. Keyifli okumalar dileriz. 

Kitaptan sinemaya uyarlanmış filmlerLittle Women (Küçük Kadınlar)Sense and Sensibility (Aşk ve Yaşam)PersepolisHidden Figures (Gizli Sayılar)The Devil Wears Prada (Şeytan Marka Giyer)No Country for Old Men (İhtiyarlara Yer Yok)A Scanner Darkly (Karanlığı Taramak)The Silence of the Lambs (Kuzuların Sessizliği)The Perks of Being a Wallflower (Saksı Olmanın Faydaları)Crazy Rich Asians (Çılgın ve Zengin Asyalılar)The Curious Case of Benjamin Button (Benjamin Button'ın Tuhaf Hikâyesi)Perfume: The Story of a Murderer (Koku: Bir Katilin Hikâyesi)Pride & Prejudice (Aşk ve Gurur)The Princess Bride (Prenses Gelin)Dead Poets Society (Ölü Ozanlar Derneği)Fantastic Mr. Fox (Yaman Tilki)A Clockwork Orange (Otomatik Portakal)2001: A Space Odyssey (2001: Bir Uzay Macerası)The Shining (Cinnet)Life of Pi (Pi'nin Yaşamı)Into the Wild (Özgürlük Yolu)To Kill a Mockingbird (Bülbülü Öldürmek)The Shawshank Redemption (Esaretin Bedeli)Schindler's List (Schindler'in Listesi)A Beautiful Mind (Akıl Oyunları)Shutter Island (Zindan Adası)The Green Mile (Yeşil Yol)Big Fish (Büyük Balık)Zodiac (Zodyak Katili)Gone Girl (Kayıp Kız)Little Women (Küçük Kadınlar)