USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Homelander ve Omni-Man Dövüşünün Kazananı Kim Olur? - Webtekno

Invincible evreninde tanıştığımız Omni-Man ile The Boys'tan tanıdığımız Homelander'ı Mortal Kombat oyununda dövüştürmek mümkün olacak. Peki, "kâğıt üstünde" benzer güçlere sahip olan bu iki karakter, ölümüne dövüşürse kazanan kim olur?

Homelander ve Omni-Man Dövüşünün Kazananı Kim Olur? - Webtekno
04-11-2023 16:23
Google News

Webtekno ÖZETİ| Arena'nın tribünlerini dolduran seyirciler, tarihî bir dövüşe şahitlik etmeye hazır mısınız? Çizgi romanlardan ekranlara geçen iki büyük kötü kurdun ölümüne dövüşü için yerlerinizi alın! Invincible evreninden gelen korkutucu Viltrumate Omni-Man, The Boys evreninin psikopat karakteri Homelander'a karşı! 

Uzun yıllar kendisini Dünya'nın koruyucusu olarak gösteren ancak asıl amacının Dünya'yı kendisine saklamak olduğunu öğrendiğimiz Omni-Man, Vaught'un en başarılı deneyi olan Homelander'a üstün gelebilecek mi? Yoksa Vaught, Viltrumluların bile başaramadığı bir şeyi başarıp üstün yıkım makinesini yaratmayı başardı mı? Daha fazla vakit kaybetmeden savaşçılarımızı ringe alalım!

Kırmızı köşede karizmatik sesiyle Omni-man!

omniman

Superman'ın gücüne sahip ama Deadpool kadar kana susamış canlılar olan Viltrumlular, kendi gezegenlerinde bile yaşamayı hak edenleri ölüm dövüşleri ile seçen ve gezegen üstüne gezegen istila eden bir ırk.

Çok dayanıklılar ve kuvvetliler. Kulakları biraz hassas olsa da başka net bir zayıflıkları gözükmüyor. Omni-Man'in çizgi romanlarda ve çizgi filmde kendisinin birkaç hafta içinde galaksiler arası mesafeyi rahatlıkla uçabildiğini gördük. Bir gezegenin de gerçek anlamda içinden geçen, Texas büyüklüğünde bir krateri parçalayabilen bir güçten bahsediyoruz.

Mavi köşede ise Vaught'un en büyük kahramanı Homelander!

homelander

Popüler çakma Superman'lar arasında en meşhurlardan biri, Seven olarak bilinen kahraman grubunun lideri Homelander. Laboratuvarda özel kahraman olması için yetiştirilen bebeklerden biri olan Homelander, teknik olarak gözlerinden lazerler çıkarabiliyor, çok yüksek seviyelerde çığlık atıyor, yüksek dayanıklılığa, hıza ve güce sahip.

Bir C4 patlamasında, patlayıcılar patlarken oradan kaçabilecek kadar hızlı, hidrojen bombalarına dayanabiliyor. 

Gelelim dövüşün nasıl gerçekleşeceğine: