USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Gizemi Çözülememiş Gerçek Suç Dosyaları [18+]

Çözülmemiş gizemler, en korkunç vakalardan bile daha rahatsız edicidir. Sonuçta, bu suçların faillerinin aramızda dolaşmadığını kim söyleyebilir? Gerçek suç tarihine gizemleriyle isimlerini yazdırmış vakalardan bazılarını sizin için derledik.

Gizemi Çözülememiş Gerçek Suç Dosyaları  [18+]
26-03-2023 23:57
Google News

Birazdan ÖZETİ| bahsedeceğimiz gerçek suç dosyaları, polis ve FBI iş birliğine rağmen hâlâ çözülemedi. Bakalım, siz okurken üzerlerine ne tür teoriler üreteceksiniz?

Asansörde tuhaf hareketler yaptıktan sonra çatıdaki su tankında cesedi bulunan Elisa Lam, polise şifreli mektuplar yollayarak dalga geçen Zodiac katili, çocuk güzellik kraliçesi JonBenét’in vahşice öldürülmesi ve dahası…

Birinci vaka: Elisa Lam

elisa lam

Elisa Lam, 1 Şubat 2013 tarihinde tek başına çıktığı bir batı turundayken Amerika'nın Los Angeles şehir merkezindeki Cecil Otel’de kayboldu ve daha sonra otelin çatısındaki su tankında cesedi bulundu. 

Cecil Hotel, karanlık tarihi ile tanınıyordu. Yazımızın ilerleyen bölümlerinde ayrı bir başlık olarak değineceğimiz Elizabeth Short'un öldürülmeden önce Cecil'de kaldığı söyleniyor. "Pershing Meydanı'nın Güvercin Hanımı" olarak bilinen Goldie Osgood, 1964'te otel odasında tecavüze uğradı ve öldürüldü.

Ünlü seri katil Richard Ramirez ve taklitçisi Jack Unterweger, suçlarını işlerken Cecil'de yaşadılar. Ayrıca, yukarıdan atlayarak yoldan geçen birini öldüren bir kadın da dahil olmak üzere birçok intihara ev sahipliği yaptı.

cecil hotel

21 yaşındaki Kanadalı üniversite öğrencisinin soruşturması başladığında ise otelin güvenlik kameralarından çok tuhaf görüntülere ulaşıldı. Videoda; asansöre girdikten sonra tüm düğmelere basıyordu, birini gözlüyormuşçasına koridora göz atıyordu ve çıkıp tekrar giriyordu.

Üstelik, yerinde sallanıyor ve sanki görünmeyen biriyle iletişim kuruyormuş gibi hareket ediyordu. En sonunda ise soldaki koridora doğru yönelerek gözden kayboluyordu.