USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Erdoğan sert sözler: Bu kadarını beklemiyorduk, anlaşılan ağababaları kulağını çekmiş!

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Sivas mitinginde açıklamalarda bulundu... Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i bedelli askerlik çıkışıyla ilgili sert sözlerle eleştirdi.

Erdoğan sert sözler: Bu kadarını beklemiyorduk, anlaşılan ağababaları kulağını çekmiş!
05-03-2024 17:33
Google News

Son ÖZETİ| dakika haberi... CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i bedelli askerlik açıklaması üzerinden eleştiren Erdoğan, "Anlaşılan makamını borçlu olduğu ağa babaları kulağını çekmiş olmalı ki daha sonra kendince bu patavatsızlığını düzeltmeye çalıştı. Bedelli askerlik üzerinden gençlerimiz hedef almak zihniyet bozukluğunun işaretidir." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde;

Sivas'ın kalbimizde hep ayrı bir yeri oldu. Bu şehirden aldığımız ilhamla ilan ettiğimiz Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu mutlaka hayata geçireceğiz. Bir daha asla Nuri Demirağ'ın yaşadığı engellemelere izin vermeyeceğiz. Bu ülkenin en büyük sermayesi insanıdır. Ülkemizi kesintisiz büyütüyor insanımızın özgüvenini artırıyoruz.

Ne zaman aramıza ayrılığı soktuysak işte o zaman başımıza gelmeyen felaket kalmadı. Cumhuriyetimizin ilk asrında siyasi fay hatları üzerinden yürütülen krizlerin, terörün ülkemize hangi maliyetlerinin olduğunu biliyoruz.

MİTİNG ALANINDA 75 BİN KİŞİ BULUNUYOR

Bugün alanımızda katılım ne kadar diye sordum. Şu anda karşımda 75 bin kişi var. İşte Sivas bu.

Geçtiğimiz 21 yıl boyunca bu maliyetlerin yükünü ortadan kaldırmak için çabaladık. Cumhur İttifakı olarak Türkiye’nin birlik davasına bu kadar sıkı sarılmamızın sebebi bu. En büyük üzüntümüz bu anlayışı CHP ve muhalefette göremeyişimizdir.

Gençler burada içimizde kalan bir ukdeyi sizinle paylaşmak istiyorum. Türkiye son 21 yılda birçok sorununu çözdü. Hayal edilemeyen yerlere geldi. Her alanda gerçekten tarih yazdı. 81 vilayetimizin 922 ilçemizin en ücra noktasına kadar tüm köylerimizin adeta çehresini değiştirdi.