USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Başkan Özbek, Okan Buruk’la transferi masaya yatırdı

Transferde henüz beklenen mevkilere istediği isimleri alamayan Galatasaray’da talip olunan oyuncuların listesi güncellendi.

Başkan Özbek, Okan Buruk’la transferi masaya yatırdı
16-07-2022 05:41
Google News

Sarı-Kırmızılı ÖZETİ| takımın Avusturya kampını ziyaret eden başkan Dursun Özbek, Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur ve teknik direktör Okan Buruk ile transfer zirvesi gerçekleştirdi.

Buruk’un orta sahaya istediği isimlerin başında gelen Joao Pedro, Gueye, William Carvalho’nun durumu yeniden masaya yatırıldı. Orta sahaya kaliteli 3 futbolcunun alınması için hafta başında transfer görüşmelerine hız verilecek. Transferi düşünülen bazı isimlere ilave olarak belirlenen birkaç yeni futbolcu listeye dahil edildi.

ÖNCE ORTA SAHA 

Özbek’in, Sarı-Kırmızılı taraftarlara söz verdiklerini hatırlatıp, takıma en faydalı olacak isimlerin uygun mali şartlarda kadroya katılması adına Erden Timur’a yetki verdiği öğrenildi. Önce orta saha transferi tamamlanacak, ardından forvet başta olmak üzere belirlenen diğer mevkilere oyuncu takviyesi yapılacak. 

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Spor Yaparken Zamanın Yavaşladığı Doğrulandı
Spor Yaparken Zamanın Yavaşladığı Doğrulandı

Yeni bir çalışma, spor yaparken zaman algımızın gerçekten de yavaşladığını ortaya koydu. Üstelik rekabet ortamında bile zamanın yavaş geçtiğini hissettiğimiz görüldü.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu