USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

1940'lı yıllardan kalma zeka testi! 12 saniyede 8 gizli hayvanı sadece şahin gözlüler bulabiliy

Zeka testi çözerek hafızanızı kuvvetlendirebilirsiniz. Hazırlanan bu zeka testi görseli 1940'lı yıllardan kalma bir optik illüzyon tablosudur. Resimde saklanan 8 hayvanı 12 saniyede bulmanız gerekiyor.

1940'lı yıllardan kalma zeka testi! 12 saniyede 8 gizli hayvanı sadece şahin gözlüler bulabiliy
30-06-2023 16:32
Google News

En ÖZETİ| zor ve en popüler 10 zeka testi: Tüm dünyada konuşuluyor! Hepsini yapabilen yok denecek kadar az

GALERİNİN DEVAMI <p>Derin bir nefes alın ve odaklanın.</p><p>O <a href=zaman zeka testleri için maraton başlasın!

"><p>Bu görselde bir adam suratı bulunuyor. 10 saniyede bulabilecek misiniz? Dikkat edin bir sonraki görsel cevabı gösterecek.</p><p>İşte gizlenen adam yüzü burada!</p><p>Bu testi yapmanız için verilen süreniz 7 saniye! Odadaki kediyi bulun.</p><p>Kedi masanın <a href=üzerinden size doğru bakıyor.

"><p>Sizce bu kadınlardan <a href=hangisi evine daha çok su götürecek? 5 saniyede doğru cevabı bulmalısınız.

"><p>Tabii ki arkadaki kadın daha çok su götürür. Çünkü öndeki kadının kovası kırık ve su kaçırıyor.</p><p>Bu iki resim <a href=arasındaki 12 farkı 25 saniyede bulabilecek misiniz?

"><p>işte 12 fark! 25 saniyede hepsini <a href=görmek oldukça zor...

"><p>Bu testte <a href=kaç fark olduğunu biz söylemiyoruz. 16 saniyede kaç fark görebileceksiniz?

"><p>Deneyenlerin %89'unun yapamadığı testte siz 3 farkı bulabildiniz mi?</p><p>Ormanın içinde bir <a href=kız yüzü var. Ama nerede? Size verilen süre ise 11 saniye...

"><p>İşte <a href=gizli kız yüzü burada! Resme farklı bir açıdan bakmalıydınız.

"><p>Bu iki resim <a href=arasında 5 fark var. Bunları bulmanız için verilen süre sadece 24 saniye!

"><p>Eğer farkların hepsini bulduysanız oldukça zor bir testi tamamladınız demektir.</p><p>Resimdeki gizli kraliçe nerede? 9 saniyede onu bulabilecek misiniz?</p><p>İşte adamın şapka çıkararak selamladığı kraliçe burada! Görebildiniz mi?</p><p>Bu çok ögeli fotoğrafta 10 fark bulunuyor. 30 saniyede onları görmek ise neredeyse imkansız!</p><p>Sürenin sonunda kaç farkı görebildiniz?</p>

Beynin gerçek görünüşünden farklı olarak algılamasını sağlayan optik illüzyonlar, bireyleri kandırmak üzere tasarlanmaktadır. Eski zamanlarda optik illüzyonları büyücülük olarak adlandırdılar. Daha sonraları ise bilim insanları optik illüzyonların beyin tarafından farklı algılandığını keşfettiler. Peki bu zeka testinde 12 saniyelik sürede başarı  sağlayabilecek misiniz?