Teknoloji

Spotify, Hi-Fi Ses Kalitesini "Music Pro" ile Verecek

Spotify'ın yıllardır beklenen Hi-Fi ses kalitesi özelliğinin, "Music Pro" isimli bir eklentiyle kullanıma sunulabileceği ortaya çıktı. Music Pro'nun fiyatı ve kullanılabilirlik durumu şimdilik bilinmiyor.

Spotify, Hi-Fi Ses Kalitesini
13-04-2024 15:12

Dünyanın ÖZETİ| en popüler çevrim içi müzik ve podcast platformu Spotify, çok uzun zamandır "Hi-Fi" ses kalitesi ile gündemde. Geçmişte, kayıpsız ses kalitesi sunan bu teknolojinin, ayrı bir paket olarak sunulacağı söylendi. Ancak böyle bir durum gerçekleşmedi.

Şimdiyse Spotify uygulamasının kodlarında, Hi-Fi ses kalitesiyle ilgili yeni bir ipucu tespit edildi. Edinilen bilgilere göre Spotify'ın Hi-Fi ses desteği, yeni bir plan olarak kullanıma sunulmayacak. Şirket bunun yerine, "Music Pro" isimli bir eklentinin bir parçası olarak Hi-Fi sunacak.

Peki nedir bu Music Pro eklentisi?

Spotify

Geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, Spotify'ın bir dizi yeni özellik üzerinde çalıştığından bahsetmiştik. Bu bağlamda; Spotify'daki parçaları birleştirmek, hızlandırmak, yavaşlatmak ve bunları paylaşmak mümkün olacaktı. İşte Spotify'ın Android sürüm kodlarında tespit edilen Music Pro'nun, tüm bunları kapsayan bir eklenti olacağı anlaşılmış durumda.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER