Teknoloji

Enis Kirazoğlu'nun Oyunu Anomaly Agent'ı İnceledik - Webtekno

Oyun inceleme videoları deyince aklına Enis Kirazoğlu gelmeyen var mı? Yemek eşliğinde videolarını izlediğimiz Enis, artık kendi oyun şirketine sahip. Geçtiğimiz günlerde duyurulan Anomaly Agent, hazır bütün oyun camiasını kasıp kavuruyorken biz de oynamasak olmazdı. Siberpunk e

Enis Kirazoğlu'nun Oyunu Anomaly Agent'ı İnceledik - Webtekno
26-01-2024 21:22

Phew ÖZETİ| Phew Games şirketinin oyunu olan Anomally Agent'ı bendeniz editörünüz Oğuzhan olarak çıkış sürecinden bu yana iki kere bitirme şansı buldum. Her ne kadar Enis Kirazoğlu'na ulaşamasak da oyununu oynamama engel olmadı (biraz olsun kırıldık...).

Bu süreçte yaşadığım iyi-kötü tüm deneyimimi sizlerle paylaşmak istiyorum. İsterseniz gelin, oyunu incelemeye yavaştan başlayalım:

Dikkat! Bu içerik az da olsa spoiler içerir, henüz oyunu oynamadıysanız ya da bitirmediyseniz hemen içeriği terk etmeniz gerekiyor.Âdeta Matrix serisinden fırlamış gibi...

Phew Phew Games, Anomaly Agent, Enis Kirazoğlu, Furkan Kirazoğlu, 4 Anomali

Oyunun hikâyesine spoiler'dan kaçınarak kısaca değinecek olursam; "TDAY" adında bir teşkilatımız var ve bu teşkilatın görevi dışarıdaki anomalileri yok ederek hayatın normal bir akışta devam etmesini sağlamak. Biz de bu teşkilatta çalışan "Ajan 70" kod adlı bir karakteri oynuyoruz.

Son bir anomali görevimizi tamamlayıp terfi almaya ve emekli olmaya gidiyoruz derken o sırada 4 adet anomali tespit ediliyor ve terfi öncesi tekrardan, son görev olarak bu 4 anomaliyi yok etmemiz gerekiyor. Böylelikle de maceramıza giriş yapıyoruz.

Phew Phew Games, Anomaly Agent, Enis Kirazoğlu, Furkan Kirazoğlu, Klon Ajan

Oyunda sürekli karşımıza değişik anomaliler çıkıyor ve bir yandan da klon ajanlarla savaşmak zorunda kalıyoruz. Bu ajanlar aynı Matrix filmlerindeki Ajan Smith gibi bazen birleşip güçleniyorlar.