Teknoloji

Yeni makyajlı Citroen Berlingo Türkiye fiyatı belli oldu!

Bugün düzenlenen etkinlikte makyajlanan yeni Citroen Berlingo Van ve Berlingo Kombi Türkiye fiyatı açıklandı.

Yeni makyajlı Citroen Berlingo Türkiye fiyatı belli oldu!
20-05-2024 11:42

Citroen, ÖZETİ| geçtiğimiz yılın sonunda sevilen hafif ticari aracı Berlingo'yu yenileyerek 2024 modelini tanıttı. Bugün de Türkiye fiyatı açıklandı. İşte Citroen Berlingo Van ve Berlingo Kombi Türkiye fiyatı…

Citroen Berlingo Van ve Berlingo Kombi Türkiye fiyatı

Yeni Berlingo, Citroen'in yeni tasarım kimliğini yansıtan modern ve iddialı bir görünüme sahip. Yeni nesil LED farlar ve nispeten kapalı bir ön panjur, araca şık bir görünüm kazandırırken, arkada büyük bir değişim olmadan dikey aydınlatmalar ve Citroen yazısı dikkat çekiyor.

Citroen Berlingo

İç mekanda ise modern bir yaşam alanı sunuluyor. Tam dijital gösterge paneli, 10 inç boyutunda bilgi-eğlence ekranı, kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto desteği ile kablosuz şarj pedi, yeni Berlingo'nun öne çıkan özelliklerinden. Yük taşıyacak kullanıcılar için arka koltuklar tamamen yatırılabiliyor.

Efsane geri döndü! Yeni Renault Kangoo Türkiye'de

Efsane geri döndü! Yeni Renault Kangoo Türkiye'de

Yeni Renault Kangoo ailesi, Türkiye'deki ilk temsilcileri olan Yeni Kangoo E-Tech 0 Elektrikli ve Yeni Kangoo Van ile satışa sunulacak.

Citroen, yeni Berlingo'da konforu ön plana çıkarıyor. Segmentinde ilk kez sunulan Citroën Advanced Comfort koltuklar, benzersiz bir konfor seviyesi vadediyor. Kullanıcı dostu kabin, işlevselliği ve yeni renkler ve malzemelerle zenginleştirilmiş.

Yeni Berlingo, pratikliği ve geniş kabiniyle çok yönlü ve aktif bir yaşam sürenler için ideal. 775 litreye ulaşan bagaj hacmi (arka pandizot altındaki hacim), modüler yapısı ve genişliği ile her türlü ihtiyaca cevap veriyor. Elektrikli camlara sahip iki büyük sürgülü yan kapı ise Berlingo'ya erişimi kolaylaştırıyor.

Yeni Berlingo'nun en dikkat çekici özelliklerinden biri de bagaj kapağından bağımsız açılabilen arka cam. Bu özellik, küçük eşyaların bagaj kapağını açmadan 25 kg'a kadar yük taşıyabilen arka pandizota veya Modutop saklama bölmesine kolayca yerleştirilmesini sağlıyor.

Citroen Berlingo Van Türkiye fiyatı:

Feel MT: 860 bin TLFeel Bold MT: 950 bin TLFeel Bold EAT8: 1 milyon 20 bin TL

Citroen Berlingo Kombi Türkiye fiyatı:

Feel Bold MT: 1 milyon 90 bin TLFeel Bold EAT8: 1 milyon 175 bin TLShine EAT8: 1 milyon 275 bin TLShine Bold EAT8: 1 milyon 350 bin TLCitroen Berlingo Van ve Berlingo Kombi Türkiye fiyatı
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER