USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Zlatko Dalic: Türkiye maçı kilit öneme sahip

Tüm Spor - Hırvatistan Milli Takım Teknik Direktörü Zlatko Dalic, 12 Ekim tarihinde oynanacak Türkiye maçıyla ilgili açıklamalar yaptı. Dalic, karşılaşmanın kendileri için kilit öneme sahip olduğunu belirtti.

Zlatko Dalic: Türkiye maçı kilit öneme sahip
09-10-2023 19:48
Google News

Dalic, ÖZETİ| milli takımın başkent Zagreb'te yapacağı antrenman öncesi 12 Ekim'de Osijek'te Türkiye, 15 Ekim'de de deplasmanda Galler ile yapacakları maçlara ilişkin değerlendirmede bulundu.

"MUHTEŞEM BİR ATMOSFER OLACAK"

Türkiye ile oynanacak karşılaşmadan heyecan duyduğunu aktaran Dalic, "Taraftarlarla dolu bir stat, muhteşem bir atmosfer ve destek olacak. Türkiye maçında üst seviyede bir oyun sergilemeli ve bizim için önemli olacak puanı almalıyız." dedi.

"KARŞILAŞMA KİLİT ÖNEME SAHİP"

Dalic, Türkiye ilk karşılaşmadan galip ayrıldıklarını anımsatarak, "Yeni bir teknik direktörleri var. Muhtemelen de yeni istekleri olacak. Biz iyi bir oyun sergiliyoruz ve umuyorum bunu Osijek'te devam ettiririz. Zira Osijek'teki karşılaşma kilit öneme sahip. Bu maçtan alacağımız 3 puan bizi hedefimize daha da yakınlaştıracak." değerlendirmesinde bulundu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Türksat 6A için ay-yıldızlı logo belirlendi Abdulkadir Uraloğlu paylaştı
Türksat 6A için ay-yıldızlı logo belirlendi Abdulkadir Uraloğlu paylaştı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'nin ilk yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A'nın logosunu belirlediklerini bildirerek, "Türkiye'nin en büyük AR-GE projesi olan uzaydaki gücümüze güç katacak Türksat 6A için belirlediğimiz logonun ilhamını da

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu