USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

YouTube, TikTok'tan Arakladığı Yeni Özellikleri Duyurdu - Webtekno

YouTube'un mobil uygulamasına yepyeni özellikler eklendi. Bu özellikler, uygulamayı genel olarak TikTok'a benzetiyor. Ancak özellikle de shorts video oluşturan içerik üreticiler, bu yeni özelliklerden memnun kalabilir.

YouTube, TikTok'tan Arakladığı Yeni Özellikleri Duyurdu - Webtekno
02-08-2023 15:42
Google News

Dünyanın ÖZETİ| en popüler çevrimiçi video ve canlı yayın platformu YouTube'un mobil uygulamasına bir dizi yeni özellik eklendi. Bu yeni özellikler, uygulamayı kelimenin tam anlamıyla TikTok'a çevirdi. Gelin hep birlikte YouTube mobil uygulamasına eklenen yeni özelliklere yakından bakalım.

YouTube'a eklenen yeni özelliklerden ilki, shorts videolar çeken kullanıcıları ilgilendiriyor. Bilirsiniz, TikTok ve Instagram'da videolardaki efekt ve ses dosyalarını hızlıca kullanmanızı sağlayan bir sistem kurulmuştur. İşte bu sistem, an itibarıyla YouTube'a da geldi. YouTube'da shorts video izlerken gördüğü bir efekti veya ses dosyasını kullanmak isteyen kullanıcı, tek bir dokunuş ile bu işlemi gerçekleştirebilecek. Geçmişte, söz konusu efekt ve sesin haricen bulunması gerekiyordu.

TikTok'un "Duet" özelliği, YouTube'a "Collab" ismiyle geldi!

YouTube

TikTok'un sevilen özelliklerinden bir tanesi, "Duet" isimli bir video birleştirme özelliği. Kullanıcılar, bu özelliği kullanarak iki videoyu yan yana getirebiliyorlar. İşte bu özellik, YouTube'a "Collab" ismiyle geldi. Kullanıcılar artık shorts veya normal videolar için bu özellikten faydalanabilecekler. YouTube'un açıklamasına göre Collab, birden çok video birleştirme düzeni ve efekt içerecek.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
OpenAI, ChatGPT İçin Arama Fonksiyonu Üzerinde Çalışıyor
OpenAI, ChatGPT İçin Arama Fonksiyonu Üzerinde Çalışıyor

OpenAI'ın ChatGPT içinde arama yapılabilmesini sağlayacak bir özellik üzerinde çalıştığı iddia edildi.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu