USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yolcu hayatını kaybetmişti: Minibüsün kapısını 'açık bırakan' sürücü tutuklandı

Seyir halindeki minibüsün kapısını açık bırakan ve Meryem Özkıraç'ın (41) yaşamını yitirmesine sebep olan sürücü Cumali Kutalanoğulları (41) tutuklandı. Minibüsten düşen Özkıraç, hastanede hayatını kaybetmiş, bugün ise toprağa verilmişti.

Yolcu hayatını kaybetmişti: Minibüsün kapısını 'açık bırakan' sürücü tutuklandı
11-07-2022 22:12
Google News

Mersin'in ÖZETİ| Tarsus ilçesinde Meryem Özkıraç'ın bindiği minibüsün açık kalan kapısından düşüp, yaşamını yitirmesinin ardından minibüs şoförü Cumali Kutalanoğulları (41), çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

KURTARILAMAMIŞTI

Fatih Mahallesi Adana Caddesi'nde, 7 Temmuz'da yaşanan olayda iddiaya göre, bindiği minibüste dengesini kaybeden Meryem Özkıraç. aracın hareket etmesi ile açık bırakılan kapıdan düştü.

Yaralanan Özkıraç, aynı minibüsle önce Tarsus Devlet Hastanesi'ne, ardından da Mersin Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Özkıraç, 10 Temmuz akşamı hastanede hayatını kaybetti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Meryem Özkıraç'ın minibüsten düşme anı, araç kamerasına da yansıdı. Görüntülerde minibüse binen Özkıraç'ın ücretini ödedikten sonra boş koltuklardan birine oturmak için hamle yaptığı sırada dengesini kaybettiği ve açık bırakılan kapıdan düştüğü görülüyor.