USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Yılport Samsunspor, depremden etkilenen Hatay'da basketbol sahası yaptırdı

Samsunspor Kulübü, Hatay'da depremden etkilenen çocuklar ve gençler için basketbol sahası inşa etti. Sahanın adı 'Samsunspor Basketbol' olarak belirlendi.

Yılport Samsunspor, depremden etkilenen Hatay'da basketbol sahası yaptırdı
11-07-2023 14:58
Google News

Süper ÖZETİ| Lig'in yeni ekibi Yılport Samsun spor, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da basketbol sahası yaptırdı.

Samsun spor Kulübü Başkan Vekili Arzu Uslu, gazetecilere, Samsun spor ve Green Golf-Tennis Club iş birliğinde depremzedeler yararına alışveriş şenliği düzenlediklerini söyledi.

Şenlikte iş insanlarının stant açtığını belirten Uslu, "Elde edilen gelirle Hatay'ın Altınözü Belediyesi ile ortaklaşa depremzede çocuklarımız ve gençlerimizin kullanması için basketbol sahası yaptırdık. Sahanın yapımı bitti. Vatandaşlarımızın hizmetine açtık. Sahanın adını, 'Samsun spor Basketbol' koyduk." dedi.

Depremde Hatay'da spor tesislerinin de zarar gördüğünü işaret eden Uslu, "Hatay ve diğer illerimiz çok büyük deprem yaşadı. Orada yaşamayı sürdüren çocuklarımızın sosyal alanları neredeyse kalmamıştı. Böyle bir alan yaparak onların sosyalleşmesini, yeniden spora ilgi duymasını istedik. Böyle güzel bir projeyi tamamlamış olmanın gurunu yaşıyoruz." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / İlyas Gün - Spor Samsunspor basketbol Hatay Spor Haberler
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Bir İnsanın Kafasını Başka Bir Vücuda Nakletmek Mümkün mü?
Bir İnsanın Kafasını Başka Bir Vücuda Nakletmek Mümkün mü?

Hazırsanız bilimin sınırlarını biraz zorlayalım ve yüksek ihtimalle şimdiye kadar hiç aklınıza gelmeyen bir konuya parmak basalım. Sizce bir insanın kafasını, başka bir vücuda nakletmek mümkün olabilir mi?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu