USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Yılan hikayesine döndü: Spotify HiFi yakında geliyor!

Yılan hikayesine dönen Spotify Hifi 'dan haber var. Daha kaliteli müzik hizmeti için yakında kullanıcılarla buluşacak

Yılan hikayesine döndü: Spotify HiFi yakında geliyor!
22-09-2023 18:13
Google News

Spotify ÖZETİ| Hifi ismiyle kullanıcılar, ilk kez 2021 yılında tanıştı. Ancak hafızalarda isim olarak kaldı. İlk olarak 2021 yılının sonlarında piyasaya çıkması planlanıyordu. Spotify'ın bir üst versiyonu olarak karşımıza çıkacaktı. Ancak aksilikler peşini bırakmadı. Uzun bir süre şirketten ses soluk çıkmadı. Tam kullanıcılar ümidini kesecekken nihayet ipuçları, yavaş yavaş gelmeye başladı.

Spotify Hifi daha kaliteli müzik hizmeti sunacak!

Spotify uygulamasında yepyeni bir dönem başlıyor. Şirket, daha yüksek kalitede müzik hizmeti için kolları sıvadı. Tabi daha yüksek kalitenin getirdiği bir de maliyet var. Şirket daha yüksek müzik kalitesi için plak şirketleriyle müzakereler yürütüyor. Zaten planlanan tarihte kullanıma sunulamamasının sebeplerinden biri de buydu. Her şey hazır olduğunda Spotify Platinum planı altında Supremium hizmetiyle karşımıza çıkacak.

Yılan hikayesine dönen Spotify Hifi 'dan haber var. Daha kaliteli müzik hizmeti için yakında kullanıcılarla buluşacak

Şirket, birçok yeni özelliği bu yeni paketiyle birlikte sunuyor. Spotify Supremium paketi ile alabileceğiniz hizmetler şunlar:


Yapay zeka ile çalma listeleri oluşturma24 bit kayıpsız müzik dinleme imkanıHer ay 30 saat sesli kitap dinleme özelliğiBireysel ikili ve aile planlarıKitaplığınızı ruh halinize, etkinliğe ve türe göre filtreleme yeteneğiGelişmiş karıştırma araçlarıParçalar arasında yumuşak geçiş özelliğiBir oynatma listesindeki ruh hallerine ve türlere göre filtreleme özelliğiDinleme alışkanlıklarınızı keşfedip benzersiz ses karışımları sunan Soundcheck özelliğiSpotify ücretsiz sesli kitap denemeleri için düğmeye bastı!

Spotify ücretsiz sesli kitap denemeleri için düğmeye bastı!

Arka arkaya gelen kötü haberlerden sonra bu sefer kullanıcılarının gönlünü almak için Spotify ücretsiz sesli kitap özelliğini test ediyor.

Bu kadar hizmetin de bir bedeli olacak tabiki. Peki aylık fiyatı ne kadar olacak? Şirket henüz resmi bir açıklama yapmadı. Ancak sızan bilgiler arasında aylık ücretin 19,99 dolar olacağı bilgisi de var. Ayrıca şirket, kayıpsız müzik özelliğini, yeni paketiyle birlikte sunacak. Kullanıcılar bu hizmetle daha önce Apple Music ve Amazon Music sayesinde tanışmıştı. Aralarında tek bir fark var. Apple Music ve Amazon Music bu hizmeti standart aboneliğin bir parçası olarak verirken Spotify ekstra ücret almayı planlıyor.

spotifyspotify premiumspotify vs apple music
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Chivas Regal Etkisi Nedir?
Chivas Regal Etkisi Nedir?

“Bir şey ne kadar pahalıysa o kadar kalitelidir” diye düşünenlerden misiniz? Size kötü bir haberimiz var.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu