USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Yaşar Yağmur hayatını kaybetti

Yeşilçam'ın emektar oyuncusu Yaşar Yağmur, sağlık sorunları nedeniyle sevk edildiği hastanenin yoğun bakımında tedavi görürken kalp krizi geçirerek 74 yaşında hayatını kaybetti.

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Yaşar Yağmur hayatını kaybetti
26-07-2023 12:37
Google News
Yeşilçam'ın ÖZETİ| emektar oyuncusu Yaşar Yağmur, sağlık sorunları nedeniyle sevk edildiği hastanenin yoğun bakımında tedavi görürken kalp krizi geçirerek 74 yaşında hayatını kaybetti.Abone ol

Uzun süredir şeker hastalığıyla mücadele eden ve Balıkesir'in Gönen ilçesi Ekşidere kırsal mahallesindeki evinde rahatsızlanan Yaşar Yağmur, Gönen Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Burada yapılan testler ve tahliller sonucunda kan değerlerinin yüksek olması nedeniyle Yağmur, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Yoğun bakıma alınan Yağmur kalp krizi geçirmesi sebebiyle, tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Evli ve üç çocuk babası olan usta oyuncu, birçok Yeşilçam filminde oynamıştı. Batsın Bu Dünya, Hazreti Yusuf, Yuvasız Kuşlar, Babaların Babası ve Sahipsizler yapımları ile tanınan oyuncu 35 filmde rol aldı.

Yaşar Yağmur kimdir?

Tekirdağ Şarköy'de 1949 yılında dünyaya geldi. Perihan Yağmur ile evli, Demir Yağmur, Damla Arı ve Cenk Yağmur adında 3 çocuğu olan oyuncu, 35 kadar Yeşilçam filminde rol aldı. 24.07.2023 tarihinde Balıkesir'in Gönen ilçesi Ekşidere köyünde usta oyuncuyu sevenleri son yolculuğuna uğurladı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Bir Kargo Uçağı, İstanbul Havalimanı'na Gövde Üstü İniş Yaptı [Video]
Bir Kargo Uçağı, İstanbul Havalimanı'na Gövde Üstü İniş Yaptı [Video]

Paris'ten İstanbul'a gelen bir kargo uçağı, iniş takımlarındaki teknik bir arıza nedeniyle İstanbul Havalimanı'na gövde üstü iniş yapmak zorunda kaldı. Olayda herrhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu