USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yeşil Sol bayrakları altında Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu'ndan Van mitingi!

7'li koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte katıldığı Van mitinginde HDP yani seçime girecekleri yeni partileri Yeşil Sol Partisi bayrakları damga vurdu.

Yeşil Sol bayrakları altında Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu'ndan Van mitingi!
02-05-2023 17:33
Google News

Emek ÖZETİ| ve Özgürlük İttifakı'nın başını çeken HDP'nin açıkça Kılıçdaroğlu'nu destekleme  kararı, terör örgütü PKK'nın elebaşları Murat Karayılan, Sabri Ok, Bese Hozat, Helin Ümit, Duran Kalkan, Mustafa Karasu ve Cemil Bayık'ın yaptıkları yayın ve paylaşımlarla sık sık 7'li koalisyona destek mesajları, Kılıçdaroğlu'nun Van mitinginde kendini açıkça hissettirdi.

Mitingde söz alan İBB Başkanı Ekrem imamoğlu ve Kılıçdaroğlu'nun mesajlarında 37 kişinin hayatını kaybettiği 6-8 Ekim Olayları'nın azmettiricisi, terörden tutuklu eski HDP eş genel başkanı Selahattin Demirtaş'a özgürlük ve terör örgütü PKK ile iltisaklı oldukları gerekçesiyle belediyeden kovulanları göreve getirme vaatleri damga vurdu.

Teröristbaşı Bayık'tan 'dostlarına' talimat: Apo için bunu istiyoruzTeröristbaşı Bayık'tan 'dostlarına' talimat: Apo için bunu istiyoruz

HDP'li Sait Dede'den küstah tehdit! '14 Mayıs'ta hesap soracağız'HDP'li Sait Dede'den küstah tehdit! "14 Mayıs'ta hesap soracağız"