USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Yarın okul var mı? Yarın okullar açılacak mı, tatil mi? Okullarda son durum ne? Milli Eğitim Bakanı

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen depremler nedeniyle Yarın okul var mı? Merak edildi. Okulların bir süre tatil edilmesinin ardından eğitimin ne zaman devam edeceği Yarın okul var mı? Sorusu ile birlikte araştırılmaya devam ediliyor. Peki, Yarın okul var mı? Yarın

Yarın okul var mı? Yarın okullar açılacak mı, tatil mi? Okullarda son durum ne? Milli Eğitim Bakanı
18-02-2023 13:13
Google News

Milli ÖZETİ| Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in yaptığı açıklama sonrasında öğrenciler tarafından merak edilmekte olan Yarın okul var mı? Sorusu yanıt buldu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle okulların açılma tarihine ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, Yarın okul var mı? Yarın okullar açılacak mı, tatil mi? Okullarda son durum ne? Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıkladı!

YARIN OKUL VAR MI?

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından eğitim öğretime verilen ara bir kez daha uzatıldı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Tüm Türkiye'de 13 Şubat'a kadar olan tatili 1 hafta daha uzatıyoruz. 20 Şubat itibarıyla 71 ilde eğitim-öğretim başlayacak." ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Bakanlığı Mahmut Özer'in gerçekleştirdiği açıklamalara göre, deprem bölgesi olan 10 ilde okullar 1 Mart'ta, 71 ilde ise eğitim 20 Şubat'ta başlayacak. Ancak Mahmut Özer, deprem bölgesinde okulların açılış tarihinin netlik kazanmadığı değişiklik yapılabileceğini belirtti.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
iOS 17.5'te Yıllar Önce Silinen Fotoğraflar Geri Geldi
iOS 17.5'te Yıllar Önce Silinen Fotoğraflar Geri Geldi

Reddit'te paylaşım yapan bazı iPhone kullanıcıları, iOS 17.5 güncellemesi sırasında yıllar önce sildikleri fotoğrafların geri geldiğini açıkladı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu