USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Yalnızca dikkatli ve odaklanmış olan kişiler zürafa resimleri arasındaki üç farkı bulabilir

Zürafa resimleri arasındaki 3 farkı bulmanız için hazırlana bu optik illüzyon testinde sadece 10 saniyeniz var. üstün gözlem becerilerinizi, dikkat yeteneğinizi ve odaklanma seviyenizi göstermek için mücadeleye katılmaya ne dersiniz?

Yalnızca dikkatli ve odaklanmış olan kişiler zürafa resimleri arasındaki üç farkı bulabilir
09-03-2024 12:32
Google News

Zürafa ÖZETİ| resimleri arasındaki 3 farkı bulmanız için hazırlanan bu test bir optik illüzyon testidir. Optik illüzyon testleri, kafa karıştırıcı yanılsamalar sayesinde beynimiz ile gördüklerimizi algılamamız arasındaki bağlantıdan faydalanır.

Optik illüzyon testleri bir eğlenceden daha fazlasıdır. Algılarımızın doğruluğunu test ederler. Bazen gözlerimiz bir resmin içerisinde bulunan hatayı görmezden gelebilir ve resmi hatasız şekilde gördüğümüzü düşündürebilir. Bazen de gerçek olmayan yanılsamalar üreterek beynimizi aldatabilir.

Zürafa resimleri arasındaki 3 farkı bulmanız için hazırlanan bu optik illüzyon testi ile bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz?

ZÜRAFA RESİMLERİ ARASINDAKİ 3 FARKI 10 SANİYE İÇERİSİNDE BUL

Yalnızca dikkatli ve odaklanmış olan kişiler zürafa resimleri arasındaki üç farkı bulabilir

Yukarıdaki minik bir yavru zürafaya ait illüstrasyon görselleri görüyorsunuz. Bu iki görsel ilk bakışta neredeyse birbirinin aynısı. Ancak bu iki resim arasında, görme keskinliğinizi ve ayrıntılara olan dikkatinizi ölçmek için bazı farklılıklar yapılmış.

Zürafa resimleri arasındaki 3 farkı 10 saniye içerisinde bularak oldukça dikkatli ve odaklanmış bir zihne sahip olduğunuzu kanıtlayın. Mücadeleyi kabul edin ve süreyi başlatın!

Zürafa resimleri arasındaki 3 farkı bulmak için desenlere, renk tonlarına ve şekil farklılıklarını göz ardı etmeyin. İki resim arasındaki farkları bulmanız için tasarlanan görsellerde genelde farklılıklardan bazıları bu detaylarda gizlenir.

SÜRE BİTMEDEN FARKLARI BULABİLDİNİZ Mİ?

Yalnızca dikkatli ve odaklanmış olan kişiler zürafa resimleri arasındaki üç farkı bulabilir

İki resim arasındaki bazı ögeler çok ince detaylardan oluşuyor olabilir. Bunun için dikkatli inceleme yapan bir göz her zaman en iyi performansı gösterir. Görselin büyük ölçüde dikkat istemesi sizi biraz zorlayabilir.

Eğer bir ipucuna ihtiyacınız varsa öncelikle zürafanın üzerinde bir tarama yapın ve ardından gözlerinizi arka plana çevirin. Ancak sürenin hızlıca aktığını sakın unutmayın.

Birazdan zürafa resimleri arasındaki 3 farkın belirtildiği çözüm görselini sizlerle paylaşacağız. Bulduğunuz sonuçları karşılaştırmaya ya da bulamadıklarınızın yerlerini tespit etmeye hazır mısınız?

İPUÇLARINI TAKİP EDEREK ÇÖZÜME ULAŞTINIZ MI?

Zürafa resimleri arasındaki 3 farkı bulmanız için size tanınan sürenin sonuna geldik. Bu tarz optik illüzyon bulmacalarında en önemli araç gözlerinizdir. Sizi daha fazla yormadan çözüm görseline geçelim ve sonuçlarınızı karşılaştırarak başarı oranınızı ölçelim!

Yalnızca dikkatli ve odaklanmış olan kişiler zürafa resimleri arasındaki üç farkı bulabilir

Evet, zürafa resimleri arasındaki 3 fark bu şekildeydi. Bulduğunuz sonuçları karşılaştırarak kaç doğru yaptığınızı ve verilen sürenin ne kadarını kullandığınızı yorumlarda bizimle paylaşın.

İlginizi çekebilir;

Kişilik testi: Resimdeki yüzü önden mi yoksa yandan mı görüyorsunuz? Cevabınız kişiliğiniz hakkında çok şey ortaya çıkarıyorKişilik testi: Resimdeki yüzü önden mi yoksa yandan mı görüyorsunuz? Cevabınız kişiliğiniz hakkında çok şey ortaya çıkarıyor

Sadece yüksek IQ’ya sahip kişiler görseldeki hatayı 7 saniye içerisinde fark edebiliyor!Sadece yüksek IQ’ya sahip kişiler görseldeki hatayı 7 saniye içerisinde fark edebiliyor!

Dikkat gerektiren zekâ testi: F harfleri arasında farklı olanı 7 saniye içerisinde bulabilir misin?Dikkat gerektiren zekâ testi: F harfleri arasında farklı olanı 7 saniye içerisinde bulabilir misin?


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Dümen Nasıl Oluyor da Kocaman Gemiyi Döndürebiliyor?
Dümen Nasıl Oluyor da Kocaman Gemiyi Döndürebiliyor?

Dümenin gemideki işlevi gerçekten ilginç ve biraz da şaşırtıcı olabilir. Geleneksel düşünceye göre dümen bir gemiyi yönlendirir ancak gerçekte durum biraz daha karmaşık.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu