USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Webtekno Ekibinden En İyi Podcast Tavsiyeleri - Webtekno

Spotify ve Apple Music gibi platformların en sevilen özelliklerinden biri de çeşitli konularda podcast barındırmaları. Bu podcastler pek çok farklı konularda kaydedilen ve dinlerken farkındalık kazanabileceğiniz ve hatta eğlenebileceğiniz en iyi podcastler olabiliyor.

Webtekno Ekibinden En İyi Podcast Tavsiyeleri - Webtekno
02-02-2024 16:53
Google News

Yayın ÖZETİ| sektöründe televizyonların yerini podcast yayınları almaya başlıyor. Ev işi yaparken veya yorucu bir günün ardından evde pineklerken televizyon açmak yerine dinlediğimiz podcastler, hemen hemen her konu hakkında kaydediliyor. Psikoloji, eğlence, genel kültür, tarih, eğitim, ekonomi ve hatta internet aleminde neler döndüğüne dair her konuda çeşitli yayımcılar, bilgilerini podcastler sayesinde dinleyicilere aktarıyor.

İster bulaşık yıkıyor, egzersiz yapıyor, işe gidiyor veya öğle molanızda dinleniyor olun; okullarda bile öğretilmeyen bazı bilgileri en iyi podcast kanallarında bulabiliyorsunuz. Webtekno ekibi olarak dinlediğimiz podcastlerde edineceğiniz bilgileri ortamlarda satabilir ve bu podcastleri yakınlarınızla paylaşabilirsiniz. Peki ekibimiz hangi podcast yayınlarını dinliyor?

Haber yazarı ve özgün içerik editörümüz Emre Ömer Zehir'den podcast tavsiye etmesini istediğimizde, bize renkli bir öneri listesi ile geldi.

Gerisi Hikâye Korku KonuşmalarıOrtamlarda Satılacak BilgiMesut Süre ile RabarbaMeksika AçmazıDeniz Göktaş'a Ayıracak Vaktim YokSocrates Podcast