USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Vision Pro için ilk AR oyun geldi! Pokemon Go esintisi

Apple Vision Pro daha satışa çıkmadan rekor kıran Vision Pro için ilk AR oyun da geliyor. İşte AR kaykay oyunu Skatrix ve özellikleri.

Vision Pro için ilk AR oyun geldi! Pokemon Go esintisi
01-02-2024 23:37
Google News

Dünyanın ÖZETİ| ilk AR oyunu olan Pokemon Go, bir dönem indirme ve aktif oyuncu sayısıyla rekor kırdı. Oyunun yapımcısı Niantic ise Apple Vision Pro için bir AR kaykay oyunu duyurdu. Artırılmış gerçeklik teknolojisi ile üretilen oyun, oldukça ilginç görünüyor. İşte ilk Vision Pro AR oyunu ve özellikleri.

Apple Vision Pro için ilk AR kaykay oyunu piyasaya çıkıyor

Uzun yıllardır beklenen Apple karma gerçeklik gözlüğü sonunda piyasaya çıktı. Hatta beklentileri de aşan Apple Vision Pro, ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo'ya göre 160 bin ile 180 bin arasında ön sipariş aldı. Her ne kadar Vision Pro için uygulama ve oyun desteği sınırlı olsa da, Niantic önemli bir adım attı.

Buna göre Niantic, AR mobil oyun konusunda deneyimli başka bir oyun firması olan Reality Crisis ile birlikte oyun üzerinde çalıştı. AR kaykay oyununun en ilginç tarafı ise ünlü kaykaycı Rodney Mullen'in de oyunun gerçekliği üzerinde büyük payının olması. Skatrix adlı AR kaykay oyunu hem ev içinde hem de dışarıda oynanabiliyor.