USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Vedat Muriqi İspanyol ekibine transfer oldu

Haber 7 - İspanya La Liga ekiplerinden Mallorca, geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak forma giyen Vedat Muriqi'in bonservisini aldı.

Vedat Muriqi İspanyol ekibine transfer oldu
22-07-2022 23:07
Google News

İspanya ÖZETİ| La Liga ekiplerinden Mallorca, geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak forma giyen Vedat Muriqi'yi kadrosuna kattı.

Fenerbahçe'nin eski golcüsü Vedat Muriqi, kariyerine La Liga'da devam edecek. Oyuncunun bonservisini elinde bulunduran İtalyan ekibi Lazio, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Vedat Muriqi'in kalıcı olarak Mallorca'ya transfer olduğunu duyurdu.

Real Mallorca Vedat Muriqi transferini böyle duyurdu pic.twitter.com/LPWSUpk9ye

— Tümspor (@Haber7_Spor) July 22, 2022 

Kosovalı golcü geçen sezon kiralık olarak İspanyol ekibinde forma giymiş ve La Liga'da çıktığı 16 maçta 5 gol atıp 3 asist yapmıştı.

Fenerbahçe, 28 yaşındaki golcüyü 2020 yazında 18 milyon euro karşılığında Lazio'ya sattı. İtalyan basınındaki haberlere göre ise Mallorca bu transfer için Lazio'ya 9.5 milyon euro ödeyecek.

Club Brugge'e transferi son anda iptal olmuştu

Geçtiğimiz günlerde Vedat Muriqi'in yaklaşık 11 milyon Euro'luk bir bonservis ile Club Brugge'e transfer olması bekleniyordu. Ancak sağlık kontrolleri ve resmi sözleşmeye imza atması için Belçika'ya giden futbolcunun transferi son anda iptal olmuştu. Bunun üzerine transferin, Muriqi'in sağlık kontrollerinden geçememesi nedeniyle iptal olduğu iddia edilmişti.