USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi Samsar: Ankara'nın, Moskova'ya yönelik politikası değ

Türkiye'nin Rusya Büyükelçisi Mehmet Samsar, ikinci tur sonucunu tahmin etmek için çok erken olduğunu, ancak Ankara'nın Moskova'ya yönelik politikasının değişmesinin olası olmadığını söyledi.

Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi Samsar: Ankara'nın, Moskova'ya yönelik politikası değ
20-05-2023 12:23
Google News

Türkiye'deki ÖZETİ| cumhurbaşkanı seçimi ikinci turu için erken oy verme işlemi Cumartesi günü Rusya da dahil olmak üzere yurtdışında başladı.

RIA Novosti'nin haberine göre Türkiye'nin Rusya Büyükelçisi Mehmet Samsar ve eşi, Moskova Büyükelçiliği'nde ilk oy kullananlar arasındaydı.

Büyükelçi Mehmet Samsar, ikinci tur sonucunu tahmin etmek için çok erken olduğunu, ancak Ankara'nın Moskova'ya yönelik politikasının değişmesinin olası olmadığını söyledi.

Büyükelçi, RIA'nın, Moskova ve Ankara arasındaki ilişkilerin geleceğine dair sorusu üzerine "Henüz bir şey tahmin etmek için çok erken, ancak Türkiye'nin Rusya'ya yönelik politikasının değişmeyeceğinden eminim" ifadelerini kullandı.

Türkiye'deki genel seçimlerin yurtdışındaki ikinci turunda erken oy verme işlemi üç gün sürecek.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
“Evrensel Kan Grubu” Oluşturmayı Sağlayacak Yöntem Keşfedildi!
“Evrensel Kan Grubu” Oluşturmayı Sağlayacak Yöntem Keşfedildi!

İsveç ve Danimarka’dan araştırmacılar, tüm kan gruplarını benzer yapabilecek ve “evrensel kan grubu” oluşturabilecek bir yöntem keşfetti. Yöntemde, bağırsaklarımızda bulunan bir bakterideki enzim kullanılıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu