USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Türkiye Sırbistan Voleybol Milletler Ligi üçüncülük maçı ne zaman?

Haber 7 - Bu yıl Başkent Spor Salonu'nda (Ankara) düzenlenen Voleybol Milletler Ligi finallerinde adım adım birincilik ve üçüncülük maçlarına gidiliyor. Turnuvanın grup aşamasını ilk 8 takım arasında tamamlayan ekipler, devam eden süreçte çeyrek final maçlarını tamamlamış

Türkiye Sırbistan Voleybol Milletler Ligi üçüncülük maçı ne zaman?
17-07-2022 12:44
Google News

Dünyanın ÖZETİ| en çok takip edilen spor organizasyonlarından Voleybol Milletler Ligi'nde 2022 yılının finali için geri sayım başladı. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıl A Milli Voleybol Takımımız turnuvayı 3'üncü sırada tamamlamıştı. Bu yılki organizasyonda da grupları ilk 8 takım içerisinde sonuçlandıran Filenin Sultanları, Ankara'daki büyük finalin biletini aldı. Önceki gün çeyrek final maçları sonuçlanırken Milliler yarı finale yükseldi. Yarı finalde de İtalya'ya 3-0 mağlup olarak üçüncülük maçına kaldı. Peki, Türkiye Sırbistan Voleybol Milletler Ligi 2022 üçüncülük maçı ne zaman ve saat kaçta oynanacak? 

Türkiye İtalya Voleybol Milletler Ligi yarı final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?Türkiye İtalya Voleybol Milletler Ligi yarı final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

VOLEYBOL MİLLETLER LİGİ FİNAL MAÇININ TARİHİ

Ülke bazında en üst turnuva olarak bilinen Voleybol Milletler Ligi'nde 2022 yılının final maçı 17 Temmuz Pazar günü saat 18.30'da oynanacak. Ankara'daki Başkent Spor Salonu'nda düzenlenecek müsabaka esnasında kentteki hava sıcaklığının 28 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor. Buna ek olarak finalin biletleri BiletiniAl ve FIVB'in resmi internet sitesinden satışa sunulacak.

Voleybol topu

ÜÇÜNCÜLÜK MAÇININ SAATİ

Voleybol Milletler Ligi'nin yarı final etabında başarısız olan ülkeler, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da üçüncülük maçı için salona inecek. Her yıl olduğu gibi üçüncülük maçı da finalden önce düzenlenecek. Uluslararası Voleybol Federasyonu'nun resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, bu karşılaşma da saat 15.00'de başlayacak. Başkent Spor Salonu, diğer müsabakalarda olduğu gibi bu maça da ev sahipliği yapacak.

Başkent Spor Salonu, Ankara/Türkiye

FİNALİN ADI BELLİ OLDU

Ankara, Brezilya ve Kanada etaplarının tamamlanmasıyla beraber grup aşamasını ilk 8 ülke arasında sonuçlandıran ekipler, başkentteki finallere katılım hakkı sağladı. 13-14 Temmuz tarihlerindeki çeyrek final maçlarının akabinde yarı finalistler de belli oldu. A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Tayland'ı 3-1; İtalya, Çin'i 3-1; Brezilya Japonya'yı 3-1, Sırbistan da ABD'yi 3-2'lik skorla mağlup ederek yarı finale yükseldi. Yarı final maçlarının oynanmasıyla beraber bu kez gözler finale çevrildi.

Sırbistan x Brezilya: 16 Temmuz Cumartesi, 15.00 (Sırbistan 1-3 Brezilya)

Türkiye x İtalya: 16 Temmuz Cumartesi, 18.00 (Türkiye 0-3 İtalya)

Final ve üçüncülük maçları ise şu şekilde:

Türkiye x Sırbistan (Üçüncülük maçı)

İtalya x Brezilya (Final)