USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Türkiye Sırbistan maçı canlı izle |TRT 1 Voleybol Milletler Ligi internet yayını seyret

Haber 7 - Uluslararası Voleybol Federasyonu'nun (FIVB) organize ettiği Voleybol Milletler Ligi'nde 2022 yılının üçüncülük maçı temsilcimiz Türkiye ile Doğu Avrupa ülkesi Sırbistan arasında oynanıyor. Bu müsabaka ülkemizde TRT 1 kanalında canlı ve şifresiz olarak izlenebiliyo

Türkiye Sırbistan maçı canlı izle |TRT 1 Voleybol Milletler Ligi internet yayını seyret
17-07-2022 19:45
Google News

Voleybolun ÖZETİ| ülke bazında en popüler organizasyonu Voleybol Milletler Ligi'nde Filenin Sultanları üçüncülük maçına çıkıyor. Önceki gün Başkent Spor Salonu'nda İtalya'ya 3-0 mağlup olan Milliler, turnuvanın bu etabında Sırbistan ile kozlarını paylaşıyor. Öte yandan, Türkiye ile Sırbistan arasındaki müsabaka ülkemizde TRT 1 kanalında canlı ve şifresiz olarak izlenebiliyor. Peki, Türkiye Sırbistan maçı ne zaman ve saat kaçta başlıyor? İşte, temsilcimizin bronz mücadelesi vereceği müsabakayı internetten seyretme yöntemleri...

TÜRKİYE SIRBİSTAN MAÇI NASIL CANLI İZLENİR?

Binlerce voleybol tutkununun adeta iple çektiği Türkiye Sırbistan maçı, ülkemizde TRT 1 kanalında canlı ve şifresiz olarak izlenebiliyor. Bunun dışında, TRT 1 kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılıyor. Bu adresler haricinde TÜMSPOR'u ziyaret ederek Türkiye Sırbistan maçına dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

FIVB voleybol topu

MAÇ NE ZAMAN?

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız ile Sırbistan arasındaki üçüncülük karşılaşması, 17 Temmuz Pazar günü saat 15.00'te başlıyor. Bu müsabaka, Ankara'daki Başkent Spor Salonu'nda oynanıyor. Mücadeleyi binlerce Türk ve Sırp voleybolsever tribünden takip ederken, on binlercesi televizyonda ve internette seyrediyor. 

Voleybol Milletler Ligi'nde grup aşamasını 7'nci sırada tamamlayan A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Ankara'daki finallere katılmaya hak kazanmıştı. Burada ilk olarak Tayland'la karşılaşan ve rakibini 3-1 mağlup eden Milliler, doğrudan yarı finale yükseldi. Yarı finalde de İtalya'ya 3-0 yenilen Filenin Sultanları, Sırbistan ile üçüncülük maçına kaldı. Bu müsabakanın akabinde voleybolda yeniden kulüpler bazındaki turnuvalara geçilecek.