USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Türkiye İtalya Voleybol Milletler Ligi yarı final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haber 7 - Uluslararası Voleybol Federasyonu'nun (FIVB) organize ettiği Voleybol Milletler Ligi'nde yarı final heyecanı yaşıyor. Temsilcimiz Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, turnuvanın yarı finalinde İtalya ile eşleşti. Peki, Türkiye İtalya maçı ne zaman, saat kaçta ve han

Türkiye İtalya Voleybol Milletler Ligi yarı final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
14-07-2022 20:58
Google News

Ülke ÖZETİ| bazında voleybolun en üst turnuvası olarak da bilinen Voleybol Milletler Ligi'nde finaller başladı. Tek maç üzerinden çeyrek final ve yarı final maçları oynayan son 8 takım, VML Kupası'nı ülkelerine götürebilmek için kıyasıya rekabet ediyor. Temsilcimiz Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı da Tayland'ı geçerek yarı final biletini aldı ve bu etapta İtalya ile eşleşti. Peki, Türkiye İtalya Voleybol Milletler Ligi yarı final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Sekiz ülkenin başkent Ankara'da mücadele ettiği ve sadece dört takımın yarı finalde yer alacağı bölüm 16 Temmuz Cumartesi günü oynanacak. Temsilcimiz Türkiye A Milli Voleybol Takımı da İtalya ile Cumartesi günü kozlarını paylaşacak. Ancak şimdilik bu karşılaşmanın hangi saat diliminde oynanacağı belli olmadı.

HANGİ KANALDA?

Türkiye İtalya Voleybol Milletler Ligi yarı final karşılaşması, ülkemizde TRT 1 kanalında canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. Uydu dışında internet üzerinden de yayın yapılırken VML'ye dair merak ettiğiniz her şeyi tam zamanında öğrenebilmek için TÜMSPOR'u ziyaret edebilirsiniz.

Voleybol topu

FİNAL VE ÜÇÜNCÜLÜK MAÇI

16 Temmuz'daki yarı final maçlarında rakibine üstünlük kuran iki takım doğrudan finale, başarısız olan iki ekip de üçüncülük maçına çıkacak. FIVB'in resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, final müsabakası 17 Temmuz Pazar günü saat 18.30'da oynanacak. Üçüncülük maçı da finalden hemen önce, saat 15.00'te başlıyor. Her iki karşılaşma Ankara'daki Başkent Spor Salonu'nda organize edilecek.

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Voleybol Milletler Ligi'ne ilk olarak Ankara'da başladı. Burada 4 maça çıkan temsilcimiz sadece Çin Halk Cumhuriyeti'ne mağlup oldu. Devam eden süreçte Brezilya'da 2 kez, Kanada'da da 2 kez mağlubiyet yaşadı. Grup aşamasını 5 mağlubiyetle tamamlayan Milliler, 7'nci sırada kalarak finallere katılım hakkı kazandı. Sultanlar, çeyrek final etabında grup aşamasını 8'inci sırada noktalayan Tayland ile salona çıktı. Tayland'ı 3-1'lik skorla geçen Milliler yarı finalde İtalya ile eşleşti.