USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Türkiye, Gazze Şeridi'ne en çok yardım ulaştıran ülke

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Türkiye’nin Gazze’ye yaptığı insani yardımların 42 bin tona ulaştığı belirtildi.

Türkiye, Gazze Şeridi'ne en çok yardım ulaştıran ülke
16-04-2024 12:43
Google News
Dışişleri ÖZETİ| Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Türkiye’nin Gazze’ye yaptığı insani yardımların 42 bin tona ulaştığı belirtildi.Abone ol

Dışişleri Bakanlığı'ndan Gazze'ye yönelik yapılan yardımlara ilişkin bilgiler paylaşıldı. Dışişleri Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklama şöyle: Türkiye’nin Gazze’ye yaptığı insani yardımlar 42 bin tona ulaştı. Gazze’ye en fazla yardım sağlayan ikinci ülke olan Türkiye, toplam yardımların %23’ünü temin ediyor.

Ayrıca her hafta ortalama 127 ton içme suyu ülkemiz tarafından Mısır’dan Gazze’ye ulaştırılıyor. 400’ün üzerinde Gazzeli hasta ve yaralının tedavisi Türkiye’de devam ediyor. Türkiye, Gazze ve Filistinli kardeşlerimizin her zaman yanında olacak.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
500 Milyon Dolarlık
500 Milyon Dolarlık "Çılgın Kurbağa" Dolandırıcılığı

Bir zamanlar her cep telefonunun melodisi olan Çılgın Kurbağa, zamanında oldukça popülerdi. Ancak popüler olan bu ses, arkasında büyük bir dolandırıcılık hikâyesine sahipti...

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu