USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Tüm Zamanların En İyi Oyun Müzikleri - Webtekno

Anlatmak istediği hikâyeyi müziklerle başarılı bir şekilde harmanlayan oyunlara listemizde yer verdik. Bu müzikler sayesinde oyunları bitirip rafa kaldırsak da şarkıları bizimle yola devam ediyor.

Tüm Zamanların En İyi Oyun Müzikleri - Webtekno
17-11-2023 22:13
Google News

Bir ÖZETİ| oyun oynadığınız zaman aklınızda (tercihen iyi) bir şey kalıyorsa o oyunun sizi etkilediğini söyleyebiliriz. Bu; bazen bir karakter, bazen oyundaki bir sahne ya da oyunun ambiyansı olabilir. Tabii ki durum yalnızca bu olmak zorunda da değil. Bazen oyunda sizi etkileyen en büyük etmen, oyunun içerisinde bulunan müzik olabilir.

Pek farkına varmıyor olsak da oyundaki müzikler, oyunun bütünlüğü açısından kritik bir önem arz edebiliyor. Oyunun atmosferine uyan bir müzik oyun içerisinde bulunduğu zaman oyundan aldığımız haz da artıyor. Biz de sizler için oyunlarda bizleri en çok etkileyen müzikleri derlemeye çalıştık. İsterseniz lafı daha da fazla uzatmadan listemize geçebiliriz.

En İyi Oyun Müzikleri

Super Mario Bros.Call of Duty: Modern Warfare 2World of WarcraftDeath StrandingThe Legend of ZeldaUndertaleLeague of LegendsGTA: San AndreasDOTA 2Need for Speed: Underground 2The Last of UsThe Elder Scrolls V: SkyrimGTA IV – Soviet ConnectionThe Witcher 3: Wild HuntDOOM (2016)Super Mario Bros'un ikonik müziğine 'zamansız' desek yanlış olmaz.