USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Tuğçelik'ten Vestel'e önemli tedarik anlaşması

Tuğçelik, Vestel Elektronik ile güç elektroniği modüllerinde kullanılacak parçaların üretimi için anlaşmaya vardı. Anlaşmanın şirketin cirosuna yaklaşık 40 milyon dolar katkı sağlaması bekleniyor.

Tuğçelik'ten Vestel'e önemli tedarik anlaşması
21-02-2024 13:03
Google News

BORSAGUNDEM.COM.TR

ÖZETİ|

Tuğçelik (#TUCLK), elektronik sektöründe önemli bir iş birliğine imza attı. Şirket, Vestel Elektronik (#VESTL) ile güç elektroniği modüllerinde kullanılmak üzere housing ve cover (gövde ve kapak) parçalarından oluşan alüminyum HPDC (Yüksek Basınçlı Alüminyum Döküm) parçalarının üretimi için bir anlaşma yaptı. Bu anlaşma kapsamında Tuğçelik, 2025-2029 yılları arasında Vestel Elektronik için söz konusu parçaların üretimini gerçekleştirecek.

Bu yeni iş ilişkisinin başlama tarihi 1 Ocak 2025 olarak planlandı. Anlaşmanın Tuğçelik'in cirosuna önemli bir katkı yapması bekleniyor. Anlaşmanın toplam değeri yaklaşık 40 milyon dolar. Güncel kurdan bu tutar yaklaşık 1,2 milyar TL’ye denk geliyor.

Şirket son açıkladığı 2023 dokuz aylık faaliyet döneminde 802,07 milyon TL hasılat elde etti.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Kripto Para Yasası Resmen TBMM'de
Kripto Para Yasası Resmen TBMM'de

AK Parti, bir süredir üzerinde çalıştığı kripto para yasasını TBMM Başkanlığı'na sundu. Konuyla ilgili ilk açıklamalar da yapıldı. İşte yatırımcıyı bekleyenler...

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu