USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Trabzonspor ve Beşiktaş peşindeydi! Öncelik Galatasaray'da

Tüm Spor - Pendikspor'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Eyüpspor'da olan Erencan Yardımcı'nın transferinde önceliğin Galatasaray'da olacağı öğrenildi.

Trabzonspor ve Beşiktaş peşindeydi! Öncelik Galatasaray'da
04-12-2023 13:43
Google News

Galatasaray'dan ÖZETİ| 2021 yılında Eyüpspor'a transfer olan ve şu anda kiralık olarak Pendikspor forması giyen Erencan Yardımcı gösterdiği performasla dikkat çekiyor.

Son 10 maçta 10 kez fileleri havalandıran 21 yaşındaki forvet için transfer iddiaları da konuşulmaya başlandı. Trabzonspor ve Beşiktaş'ın Erencan'ı yakından takip ettiği belirtildi. Sezon sonunda transfer yapması beklenen 1,88 boyundaki futbolcu için Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk da "Erencan'ı takip ediyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

ÖNCELİK GALATASARAY'DA

Genç yıldızın Eyüpspor ile olan kontratında eski kulübü Galatasaray'ın geri alma maddesi bulunmuyor. Ancak iki tarafın olası bir transfer konusunda sözlü olarak anlaşma sağladığı ve genç oyuncunun transferi için önceliğin Galatasaray'da olacağı öğrenildi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Warren Buffett, 100 Milyon Apple Hissesi Sattığını Açıkladı
Warren Buffett, 100 Milyon Apple Hissesi Sattığını Açıkladı

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Warren Buffett, 100 milyon adet Apple hissesi sattıklarını açıkladı. Buffet'ın elinde bu devasa satışa rağmen hala Türkiye'deki en değerli şirketin 10 katı değere yakın Apple hissesi bulunuyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu