USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Trabzonspor transferde ibreyi yeniden Bjelica'nın gözdesine çevirdi

Tüm Spor - Trabzonspor, Nenad Bjelica döneminde kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Hırvat golcü Bruno Petkovic'i yeniden transfer gündemine aldı.

Trabzonspor transferde ibreyi yeniden Bjelica'nın gözdesine çevirdi
08-04-2024 16:08
Google News

Trabzonspor, ÖZETİ| yaz transfer döneminde bir önceki teknik direktör Nenad Bjelica'nın kadroda görmeyi çok istediği Hırvat golcü Bruno Petkovic'i yeniden gündemine aldı.

Sabah'ın haberine göre; Forvet bölgesi için Kelechi Iheanacho ve Denis Draguş gibi isimlerle görüşen Trabzonspor, sürpriz bir oyuncuyu daha gündemine dahil etti. Sezon başında eski teknik direktör Nenad Bjelica takımın başındayken transferi için çok uzun süre çaba sarfedilen  Bruno Petkovic bir kez daha transfer listesine alındı.

Dinamo Zagreb forması altında çıktığı 34 maçta 17 gol, 8 asistlik bir performans ortaya koyan Petkovic, milli takımda da 2024 yılı içerisinde çıktığı 5 maçta 3 kez gol sevinci yaşadı.

SERBEST KALMA BEDELİ MAKUL

Kulübüyle 2025 yılına kadar anlaşması olan 29 yaşındaki Hırvat yıldızın sözleşmesinde 2.5 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi bulunuyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Dünya'daki İlk Yangın Ne Zaman, Nasıl, Nerede Çıktı?
Dünya'daki İlk Yangın Ne Zaman, Nasıl, Nerede Çıktı?

Gezegenlerin, Dünya’nın ve tüm insanlığın yangınla ilk defa ne zaman tanıştığını hiç düşünmüş müydünüz? Peki bu yangın nerede ve nasıl ortaya çıkmıştı?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu