USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Trabzonspor Sivasspor maçı ne zaman, nerede ve hangi kanalda? Süper Kupa...

Haber 7 - Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Futbol Sezonunu şampiyonlukla tamamlayan Trabzonspor ile Türkiye Kupası galibi Sivasspor, yeni sezon öncesinde Süper Kupa finalinde kozlarını paylaşacak. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan yazılı açıklamada final müsabakasının

Trabzonspor Sivasspor maçı ne zaman, nerede ve hangi kanalda? Süper Kupa...
11-07-2022 12:18
Google News

En ÖZETİ| son Beşiktaş'ın kazandığı Süper Kupa'da 2022 finaline az bir süre kaldı. Süper Lig 2021-22 sezonunu şampiyonlukla tamamlayan Trabzonspor ile Türkiye Kupası zaferi yaşayan Sivasspor sahaya inecek. Hatırlanacağı üzere Bordo-Mavililer, Süper Lig'i en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 8 puan önünde şampiyonlukla tamamlamış, Sivasspor da finalde Kayserispor'u mağlup etmişti. Peki, Trabzonspor Sivasspor maçı ne zaman, nerede ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, haftalardır merakla beklenen Trabzon Sivas finalinin bilet fiyatları...

Ronaldo’dan büyük kurnazlık! Ayrılık kararından hemen önce…Ronaldo’dan büyük kurnazlık! Ayrılık kararından hemen önce…

Son şampiyon Trabzonspor ile Sivasspor arasındaki Süper Kupa finali, 30 Temmuz Cumartesi günü oynanacak. Bu karşılaşma, Türkiye saati ile 20.45'te başlayacak. Müsabakayı Trabzonspor ve Sivasspor taraftarı tribünden seyredebilecek. Karşılaşmanın bilet fiyatları da internet üzerinden 11 Temmuz itibariyle satışa sunulacak.

Marek Hamsik, Trabzonspor

HANGİ KANALDA?

Türkiye Kupası ve Süper Kupa finalinin yayın haklarını elinde bulunduran Turkuvaz Medya ve Yayın Hizmetleri A.Ş., Trabzonspor ile Sivasspor arasındaki final müsabakasını ekrana getirecek. Geçtiğimiz yıllarda yapılan Süper Kupa maçları ATV kanalında yayınlanmıştı. Ancak Türkiye Kupası maçlarının zaman zaman A Spor'da da yayınlandığı biliniyor. Şimdilik kurumdan bir açıklama yapılmazken bu konunun da önümüzdeki günlerde netliğe kavuşması bekleniyor.

SÜPER KUPA FİNALİ NEREDE?

Binlerce futbol tutkununun merakla beklediği Trabzonspor Sivasspor finali, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda düzenlenecek. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan 10 Haziran'da yapılan açıklamada, Şampiyonlar Ligi finalinin de Olimpiyat'ta oynanacak olmasına değinildi. Ayrıca UEFA'nın final için atayacağı yetkililer, Trabzon Sivas maçını tribünlerden takip edecek.

TFF Süper Kupa

BİLET FİYATLARI

Yine Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trabzonspor Sivasspor maç biletlerinin 11 Temmuz Pazartesi günü itibariyle satışa sunulacağını duyurdu. Federasyondan yapılan açıklamada biletlerin PassoLig'den alınabileceği bilgisine de yer verildi. Buna göre Batı Tribünü için 150 TL, Güney Tribünü için de 75 TL'lik fiyat belirlendi.

Sivasspor'un Türkiye Kupası sevinci

İKİ TAKIMIN TRANSFERLERİ

Süper Lig'de önceki sezonu şampiyonlukla kapatan Trabzonspor, şimdiye dek Trezeguet; Eren Elmalı, Doğucan Haspolat, Stefano Denswil ve Jens Stryger Larsen ile anlaşmaya vardı.

Türkiye Kupası galibi Sivasspor da Robin Yalçın, Murat Paluli, Karol Angielski'yi renklerine bağladı.