USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Trabzonspor MTK Budapeşte hazırlık maçı izle | 14 Temmuz A Spor canlı internet yayını seyret

Haber 7 - Slovenya'nın Kranj kentinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, yaz döneminin ilk hazırlık maçını MTK Budapeşte ile oynuyor. Bu karşılaşma ülkemizde A Spor kanalında canlı ve şifresiz olarak izlenebiliyor. Peki, Trabzonspor MTK Budapeşte maçı ne zaman v

Trabzonspor MTK Budapeşte hazırlık maçı izle | 14 Temmuz  A Spor canlı internet yayını seyret
14-07-2022 18:21
Google News

Geçtiğimiz ÖZETİ| sezonu şampiyon kapattıktan sonra yeni sezona odaklanan Trabzonspor, Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi öncesinde hazırlıklarını sürdürüyor. Bir yandan yeni dönemin kadrosunu da oluşturan Bordo-Mavililer, MTK Budapeşte ile ilk maçına çıkıyor. Bu müsabaka ülkemizde A Spor kanalından canlı ve şifresiz olarak izlenebiliyor. Peki, Trabzonspor MTK Budapeşte maçı ne zaman ve saat kaçta başlıyor? İşte, Fırtına'nın maçını internetten seyretme yöntemleri...

TRABZONSPOR MTK BUDAPEŞTE MAÇI NASIL CANLI İZLENİR?

Binlerce futbol tutkununun adeta iple çektiği Trabzonspor MTK Budapeşte maçı ülkemizde A Spor kanalından canlı ve şifresiz olarak seyredilebiliyor. Ayrıca, A Spor kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılıyor. Bu adresler dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek müsabakaya dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

Marek Hamsik, Trabzonspor

Bordo-Mavili ekibin Slovenya Futbol Federasyonu'na bağlı tesiste oynadığı MTK Budapeşte maçı, 14 Temmuz Perşembe günü saat 19.00'da (TSİ) başlıyor. Kranj'daki karşılaşmayı sınırlı sayıda taraftarın takip etmesi düşünülürken, biletlere yönelik herhangi bir açıklama yapılmadı. Öte yandan maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 27 derece olması ve yağışsız geçmesi tahmin ediliyor.

Jens Stryger Larsen, Trabzonspor

TRABZONSPOR'UN KAMP KADROSU

Abdullah Avcı öncülüğünde Slovenya'ya hareket eden Trabzonspor'un, ikinci etap çalışmalarındaki kadrosu şu şekilde:

"Uğurcan Çakır, Muhammet Taha Tepe, Kağan Morodaoğlu, Larsen, Eren Elmalı, Doğucan Haspolat, Siopis, Dorukhan Toköz, Bakasetas, Kouassi,Ahmetcan Kaplan, Cornelius, Hakan Yeşil, Hakan Aydın, Faruk Can Genç, Behlul Aydın, Taha Altıkardeş, Serkan Asan, Kerem Şen, Hüseyin Türkmen, Hugo, Berat Özdemir, Marek Hamsik, Denswill, Emrehan Gedikli, Djaniny, Yusuf Erdoğan, Abdulkadir Ömür ve Edin Visca"

Bordo-Mavili ekibin kamp kadrosunda Gervinho, Batuhan Kör, İsmail Köybaşı, Bruno Peres, Fode Koita, Yunus Mallı ve Fousseini Diabate gibi isimler yer almadı.

SIRADAKİ RAKİP SLOVACKO

Trabzonspor, Macar MTK Budapeşte ile oynadığı maçın akabinde bu kez Slovacko ile yeşil çime inecek. Yine Kranj'da düzenlenecek karşılaşma, 16 Temmuz Cumartesi günü oynanacak. Bordo-Mavili ekip, Slovacko maçından sonra yurda dönüp çalışmalarına devam edecek.