USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Trabzonspor Empoli maçı canlı izle | A Spor internet yayını seyret

Haber 7 - Süper Lig'de önceki sezonu şampiyonlukla noktalayan Trabzonspor, yeni dönem öncesindeki son hazırlık maçını İtalya Serie A ekibi Empoli ile oynuyor. Bordo-Mavililerin Avusturya'daki bu müsabakası ülkemizde A Spor kanalından canlı ve şifresiz olarak izlenebiliyor. Peki, T

Trabzonspor Empoli maçı canlı izle | A Spor internet yayını seyret
25-07-2022 18:16
Google News

Türkiye'yi ÖZETİ| bu yıl UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmeye hazırlanan Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdürüyor. Orta Avrupa'da ilk olarak Torino ile oynayıp 3-0 mağlup olan Bordo-Mavililer, bu bölgedeki son hazırlık maçında Empoli'nin karşısına çıkıyor. Bu müsabaka ülkemizde A Spor kanalında canlı ve şifresiz olarak seyredilebiliyor. Peki, Trabzonspor Empoli maçı ne zaman ve saat kaçta başlıyor? İşte, merakla beklenen müsabakanın yayın programı...

MÜSABAKANIN İLK 11'LERİ

TRABZONSPOR: Uğurcan, Dorukhan, Denswil, Hugo, Eren, Siopis, Doğucan, Abdülkadir, Yusuf, Kouassi, Djaniny

EMPOLİ: 

TRABZONSPOR EMPOLİ MAÇI NASIL CANLI İZLENİR?

Binlerce futbol tutkununun adeta iple çektiği Trabzonspor Empoli maçı, ülkemizde A Spor kanalından canlı ve şifresiz olarak takip edilebiliyor. Bunun dışında A Spor'un resmi internet sitesinden veya YouTube kanalından müsabakayı internet üzerinden seyredebilirsiniz. Bu adresler haricinde TÜMSPOR'u ziyaret ederek Trabzonspor Empoli maçına dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

Trabzonspor'un Avusturya kampı

NE ZAMAN?

Abdullah Avcı'nın idaresindeki Trabzonspor'un yaz dönemindeki dördüncü maçı olarak da bilinen Empoli randevusu, 25 Temmuz Pazartesi günü saat 19.00'da başlıyor. Bu karşılaşma Avusturya'nın Kitzbühel kasabasındaki Sportstadion Langau'da organize ediliyor. Müsabakayı az sayıda taraftarın takip etmesi de gündemde. Maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 28 derece olması ve yağışlı geçmesi bekleniyor.

Uğurcan Çakır ve hayranı

TRABZONSPOR'UN TRANSFERLERİ

Önceki sezonu şampiyonlukla noktalayan Trabzonspor, yaz döneminde Trezeguet; Eren Elmalı, Doğucan Haspolat, Jens Stryger Larsen ve Stefano Denswil'i renklerine bağladı. Bordo-Mavililer şimdiye dek 8,8 milyon Euro harcama yaparken oyuncu satışından 596 bin Euro gelir elde etti. Fırtına, Sivasspor'la 30 Temmuz Cumartesi günü oynayacağı maçla sezonu resmen açacak.