USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Trabzon yerel basını: "Anlat hocam nasıl uyuduk?"

Tüm Spor - Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Alanyaspor’a 3-1 mağlup olan Trabzonspor’da 3 maçlık galibiyet serisi sona erdi.

Trabzon yerel basını:
05-03-2024 14:32
Google News

SÜPER ÖZETİ| Lig’in 28’inci haftasında deplasmanda Alanyaspor’a 3-1 mağlup olan Trabzonspor’da 3 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Bordo-mavili takım oyun üstünlüğünü elinde bulundurmasına rağmen sonuca gitmekte zorlandı ve Alanyaspor’a mağlup olmaktan kurtulamadı.

Trabzonspor, Süper Lig’in ikinci yarısına 1 beraberlik, 4 mağlubiyetle kötü bir başlangıç yaptıktan sonra art arda aldığı 3 galibiyet serisini dün Alanyaspor karşısındaki mağlubiyeti ile sona erdirdi. Hatayspor, Pendikspor ve Adana Demirspor galibiyetleri ile seri başlatan bordo-mavililer dün deplasmanda Akdeniz ekibine 3-1 mağlup olurken, 46 puan ve averajla 3'üncü sıradaki yerini korudu.

Bordo-mavili takım konuk olduğu Alanyaspor karşısında etkili bir futbol ortaya koymasına rağmen sonuca gitmekte zorlandı ve mağlup olmaktan kurtulamadı. Trabzonspor, bu sezon Süper Lig takımlarında en fazla isabetli pas yaptığı (492), rakip ceza sahasında topla buluştuğu (39) ve şut çektiği (24) maçı Alanyaspor karşısında ortaya koydu. Trabzonspor’un 2016/17’den bu yana Süper Lig’de Başakşehir ile birlikte en fazla mağlup olduğu takım Alanyaspor oldu. Karadeniz ekibi Alanyaspor ile Süper Lig’de oynadığı 15 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı.

Trabzonspor geçtiğimiz sezon yine Alanya’da oynanan karşılaşmayı 5-1 kaybetmişti.

YEREL BASIN MANŞETLERİ

Öte yandan Trabzon’da yayın yapan yerel gazeteler de bordo-mavili takımın 3 maçlık galibiyet serisinin ardından Alanya’da alınan mağlubiyeti manşetlerine farklı başlıklarla taşıdı.

Trabzon’da yayın yapan yerel gazete manşetleri şöyle;

Taka gazetesi: Alanya’da hüsran

Kuzey Ekspres: Hadi bakalım, şapkalar öne!


Karadeniz: Anlat hocam nasıl uyuduk?

Sonnokta: Fırtına’ya Alanya freni

Günebakış: Trabzon şokta
 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
FPS Oyunlarında Düşmanı Hangi Mesafeden Karşımıza Almalıyız?
FPS Oyunlarında Düşmanı Hangi Mesafeden Karşımıza Almalıyız?

FPS (First Person Shooter) yani nişancı oyunları gibi rekabetçi dünyada ufak taktikler, büyük farklar yaratır. Peki, düşmanı hangi mesafe ile karşımıza alırsak avantajlı oluruz, hiç düşünmüş müydünüz?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu